Üye
merhabalar son bir haftada iki kere yakalandi hesabim cozum onerebilirmisiniz
Post automatically merged:
hile kullaniyormusunuz
hile kullaniyormusunuz
bende de öyle bazen gidio herşeyoyun sonlarında adamları göstermiyor bu hata sadece bendemi var 2. oyuna girince gösteriyor ama son 4 yada 3 kişi kaldığında hile resmen devre dışı kalıyor lütfen kontrol edermisiniz programda mı sorun benim bilgisayarda mı
hocam dün gece test edildi bir sorun çıkmadı bende ard arda 2 maç girdim@LeftSpace Reis guncelleme gelcek mı ez pubg'ye cogu kısıde basladı bu hata bılgılendırır msın acaba
hacı bugun son 2 gundur ınanılmaz olmaya basladı basta sadece erangelde oluyodu artık her harıtada varhocam dün gece test edildi bir sorun çıkmadı bende ard arda 2 maç girdim
bilemem bugün yine test edeyim hocam sağolun bilgilendirme içinhacı bugun son 2 gundur ınanılmaz olmaya basladı basta sadece erangelde oluyodu artık her harıtada var
test ettim maç girdim sorunsuz çalıştı ban da yemedimbilemem bugün yine test edeyim hocam sağolun bilgilendirme için
hacım bende oglen bı test edıyım daha dün sorun vardı inslh sorun yoktur ya cidden ranklar hep erıdıtest ettim maç girdim sorunsuz çalıştı ban da yemedim
Aim'ide düzgün kullanırsan bişey olmuyor onunda taktiği var ben bir senedir kullanıyorum Aim hiç sıkıntı yoksenin gibiler sürekli şey yazıyo işte off hile ban atıyo. of hesabım gitti... cart curt. senın zihniyetine sahip insanlar istiyoki haritadaki bütün adamları ben vurayım. hile ban atmıyo kafasını kullanmayanlar banlanıyo![]()
zaten kullanıcının çok büyük önemi var. ne kadar belli edersen o kadar erken ban yersın bu kadar basitAim'ide düzgün kullanırsan bişey olmuyor onunda taktiği var ben bir senedir kullanıyorum Aim hiç sıkıntı yok