Üye
3 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hey I think the hack is getting detected by the anti-cheat system yesterday my alt account got banned mid-game I had only killed one bot so no one was spectating me for sure I was trying to aim to a squad and I was banned and i always load the MH loader before opening the game

Üye
3 HİZMET YILI
bro any one here can hepl me when ever i open hack it says cant open qfpadn.exe in temp and there is no qfpadn in temp

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaş bu aimde niye adam nişan aldığımda yere sağ sola bir anda dönüyor? Böyle saçmalık görmedim ya. Aimi bir halta yaramaz ama esp, güvenliği gayet güzel.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hey I think the hack is getting detected by the anti-cheat system yesterday my alt account got banned mid-game I had only killed one bot so no one was spectating me for sure I was trying to aim to a squad and I was banned and i always load the MH loader before opening the game
did yo try to use another hacks ?before if yes so its from The other ,hacks

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ne kullanırdım bundan onceki sürümü bu daha iyi gibi

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
o olay sadece alternatif aimbotta var diğeri sorunsuz çalışıyor
Diğeri derken?
Post automatically merged:

knk bende de oluyo çözen varmı
valla çok sinir bozucu bir şey, hedefle aramda bir şey yok. tam nişan alıyorum ateş ettiğim anda 180 derece dönüyor karakter. her defasında olmuyor ama çoğunda oluyor. aimini kullanmamak gerek, valla bu şekilde olmaz zaten. birde düşman bir nesnenin arkasına geçince aimi kapatması lazım. yoka aşırı derecece belli oluyor. özellikle ölüm kamerasından valla.

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oyun sonuna doğru kapanıyor hile göstermiyor 10 15 kişi kalınca önceden olmuyordu şimdi olmaya başladı

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı enter tuşuna basıyorum yazı geliyor sonra gidiyor hile menüsü gelmiyo varmı bi çözümü herşeyi denedim vanguard felanda yok antivürüs felanda devredışı