Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
reporttan yemis olabilirsin
zaten bir sen akıllısın oyuna girdim ayarlarını yaptım espnin sonra bi el livikte deneyim dedim uçaktan atladım 1 dk sonra yerde ban yedim. ban yeme saat ve tarihi olarak bugün oyunda olduğum saat yazıyo hala diyosun ki raporlamışlardır he raporlandımda ondan oldu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I started the game and there was a small update. Can anyone confirm whether the update causes any issues or!??!

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
nerdeyse 5-6 aydır kullandığım hile bugün beni oyuna girer girmez 10 sene banlattı. neden olarak kullanıcı anlaşmasının ihlali yazıyor. kullanacak olanlar onu göze alıp kullansınlar.
b nbu hileyi çok öncede aylarca kullandım şuanda uzun süredir bronzdan elmasa kadar belli ederek kullandım 0 hesapta hiç bir ban konusu yok hocam hileyi yanlış açmışsınızdır pubg açık iken mh yi açmış olabilirsiniz.

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hile çalışmıyor ben de, hile menüsü hiçbir şekilde açılmıyor. Güncelleme mi yapılıyor?

yak

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ban atıyor 10 yıl yedim, kullanmayınız.Devamlı güncellenmiyor hile boşuna hesabınızı banlatmayın.

Üye
3 HİZMET YILI
hile çalışmıyor enterı bastımda memorıy hackers tekrar başlatın diyor

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hi!
I been using this cheat since a few months, and now i have a problem
When i Prees ENTER in the main menu nothing happens.
The UI automatically closed and then. will then nothing.
What is my problem pls give me a hand <3

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eski tadı kalmadı yinede gönlümüzdesin kral artık ban atıyor sende yaşlandın 10 sene ban yedik kullanmadan sadece uygulama acık diye yani

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
b nbu hileyi çok öncede aylarca kullandım şuanda uzun süredir bronzdan elmasa kadar belli ederek kullandım 0 hesapta hiç bir ban konusu yok hocam hileyi yanlış açmışsınızdır pubg açık iken mh yi açmış olabilirsiniz.
yanlış anlamada hileyi 5-6 aydır sürekli kullanıyorum bronzdan senin gibi elmasada kasmıyorum her sezon as otoritesine kastım en az. sence benle alakalı bir amatörlük var mıdır? abi hile bu oyunun yapımcıları fixleyebilir olabilir yani. umarım şu hala beni cahil görenlerin hesapları da ban yerde demek istediğimi o zaman anlarlar. iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
The cheat doesn't work for me, the cheat menu doesn't open at all. An update?
they have already told the process to make it work.. update your gameloop and restart your pc set the render mode to directx+ and it will work.. since there are a lot of people eating ban these days.. use at your own risk