UniquePerformance
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
banlananlar var fakat banlanmayanlarda var ben 10 gundur oynuyorum bır sorun yok su anlık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
There are those who are banned, but there are those who are not banned, I have been playing for 10 days, there is no problem.
if you play according to rules of the game, don't run at bots or any other play like you don't know about your surroundings then I don't think they will throw you ban

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
yanlış anlamada hileyi 5-6 aydır sürekli kullanıyorum bronzdan senin gibi elmasada kasmıyorum her sezon as otoritesine kastım en az. sence benle alakalı bir amatörlük var mıdır? abi hile bu oyunun yapımcıları fixleyebilir olabilir yani. umarım şu hala beni cahil görenlerin hesapları da ban yerde demek istediğimi o zaman anlarlar. iyi forumlar
bi önceki sezon yaklaşık 130 maşta bende ban yedim hocam ama 1 maşta yedim dedin ona şaşırdm yani

Üye
3 HİZMET YILI
hack stop working the middle of the game? what is the solutio

No, I don't have such a problem. it works flawlessly.
did u use aimbot or not?
Post automatically merged:

hack stop working the middle of the game? what is the solutio

No, I don't have such a problem. it works flawlessly.
did u use aimbot or not?

Üye
3 HİZMET YILI
5 hesap ile denedim hepsi ban yedi. Platin kademeyi gören ban yiyor. kimi hesapta aim kullandım kimisinde sadece esp her türlü kombinasyonu denedim ortalama 30 maç civarinda ban yiyor hepsi haberiniz olsun

UniquePerformance
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
5 hesap ile denedim hepsi ban yedi. Platin kademeyi gören ban yiyor. kimi hesapta aim kullandım kimisinde sadece esp her türlü kombinasyonu denedim ortalama 30 maç civarinda ban yiyor hepsi haberiniz olsun
tac 2 kademeyim 11 gundur oynuyorum sıfırdan basladm rankım ortalam 3.3o falan henuz ban yemedım.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
svp j'ai besoin de votre aide
le hack ne démarre pas il sort après ce message :
cette triche publiée par memoryhachers.org est gratuite. si vous achetez cette triche, vous vous êtes fait arnaquer.
votre système d'exploitation : windows 10
après ce message la fenetre ce disparait
merci d'avance