Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1 saatir hileyi aktif etmeye çalışıyorum önceden hemen kurulurdu şimdi ssatlerce oyalıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
4.1.118.90 sürümü gelmiş

umarım sıkıntı olmaz

4.1.118.90 sürümü gelmiş

umarım sıkıntı olmaz
güncellem yaptıktan sonra ilk defa 0xc0000005 hatası hatası almaya başladım

gameloop u silip baştan kursam faydası olur mu

yada silmeden yapılması gereken nedir ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sürekli ssl hatası veriyor hileyi kurmuyor bu konuda yardımcı olacak biri var mı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bayadır ban sorunu yoktu banlamaya başladı
bu hile artık güvenli değil sanırım pubg işi çözmüş...

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
su anda 75 lvl 3 sezon fatııh hesapla as ım kd em 3 aımbot esp acık oynuyorum belı etmeden ban yemedımm inş de yemem

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben de 1 yıla yakındır ban yemiyordum bu gün yedim. sanırım artık hile gizli değil pubg için. zaman geçsin anlarız.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
I haven't been eating a ban for almost a year, I ate it today. I guess the cheat is not secret anymore for pubg. time pass, we'll understand.
it's not about the hack. it's about the way you play the game. many guys have not been banned and they are using hack too. now you will ask why is it happening. because you guys play like fools when you see a bot or a single person you rush at them and this is the point where you do mistakes like using aimbot or you keep your aim at the person while they move behind walls, at this point even a blind can tell that you are cheating in game. don't blame on cheat or anyone else, change your game behavior

i got 10 years ban today only esp and i played extra carefully daily
look bro, i wouldn't say that you haven't played carefully.. but every hacker, it's not about you or a single person. I said every hacker is supposed to be banned one day, me too lost my main account for 10 years and now I don't use this hack I have started to play fair, this is our choice to use this hack, to risk our accounts

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
20h2 de kullanıyom espde kullanıyom aimbotda kullanıyom smooth 10da ban yemedim daha 10maç attım güncel!!

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ne hesap açarsam açayım artık hıleyı pcden sılsem bıle 1 gun 2 gun sonra ban atıyor bune arkadaş pcde memory hakkında geçmiş bile yok yani nasıl ban yiyorum kullanmadan

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
No matter what account I open, even if I delete the cheat from the pc, it gets banned after 1 day and 2 days, there is no history about memory on the pc, so how do I get banned without using it?
seems like they have captured and flagged your device or gameloop HWID now no matter which account you login, you use cheat or not you will be banned.. you need to change that ID if you wanna play again.