Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
good evening. I hope that by the next season the developers of the cheat will have found a solution for the disappearance of the cheat after a few minutes of play. especially after reaching the crown level. thank u
honestly I think they are doing this cheat disappearing thing intentionly because they still want the traffic coming in and clicking on the ads and have no other solution to the detection

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hile de bi sıkıntı mı var arkadaşlar ?
evet loader 5 10 dakıkayı buluyor bazen yuklemesı ve esp bır anda zaman kavramı olmöaksızın kapanıyor her harıtayı denedım yenı eskı lıvık vs vs vs hepsınde aynı proplem helekı eskıden hızlı yuıklenıyordu mause dısarı cıkma sorununu yasamayan emılator kullanıcısı yoktur sımdı oyunu kapamak gerektıgınde mıctın anlamına gelıyor cunkı loader ı beklesen mac gıdecek beklemesen tekrar kapa ac yapacaksın ama yınede sezonlardır kullandıgım hıle aım acmadıgın surece ban atmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
evet loader 5 10 dakıkayı buluyor bazen yuklemesı ve esp bır anda zaman kavramı olmöaksızın kapanıyor her harıtayı denedım yenı eskı lıvık vs vs vs hepsınde aynı proplem helekı eskıden hızlı yuıklenıyordu mause dısarı cıkma sorununu yasamayan emılator kullanıcısı yoktur sımdı oyunu kapamak gerektıgınde mıctın anlamına gelıyor cunkı loader ı beklesen mac gıdecek beklemesen tekrar kapa ac yapacaksın ama yınede sezonlardır kullandıgım hıle aım acmadıgın surece ban atmıyor
hala devam ediyor galiba hilenin kapanma sorunu dimi hile açık ama esp aim falan hepsi devre dışı kalıyor

Üye
4 HİZMET YILI
как исправить бывает в середине или в конце игры чит перестает работать?

Üye
3 HİZMET YILI
aimbot açmadıgın sürece ban yok demi? dün aimbot ile oynadım ban yedim acaba formda oynayan var mı varsa ayarlarını nasıl yapıyorlar