Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyunda imleç de bir problem meydana geliyor bende acaba başkalarında da oluyormu hileyi açınca
Post automatically merged:

birde alternatif aimbotda normali gibi çalışıyor mu?
bu sorun bendede daha önce vardı nasıl düzeldi bilmiyorum şimdi bilgisayarı sıfırladım tekrar oyuna girecem gene aynı sorun var hileyi açınca imleç e bşyler olyor imleç ekrandayken yani loot box u falan açınca 30 fps falan oluyor ama imleç ekranda değilken düzeliyor bunun çözümünü bilen var mı yardımcı olabilir mi ?

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
s aleykum pobg mobılde oyun esnasında zaman zaman hıle kapanıyorbazen 50 kısı kala bazende 15/20 kısı kala kapanıyor bu sorunla ılgılı bır calısmanız olucakmı lutfen en kısa surede bu konuyla ılgılenıp cevap yazın kolay gelsın

Üye
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar sayın forum üyeleri. Uzun zamandır bu hileyi kullanmaktayım ve bir sorun görmemekteydim ancak son zamanlarda maçın sonlarına doğru esp ve aimbot kaybolmaya başladı. Bu her oyun sonuna doğru olmaya başladı. Böyle bir sorun yoktu şimdiye kadar neden oldu bilemiyorum. Geliştiricilere şunları da bildirmek isterim; sayın geliştiriciler, nasıl ki lolde script kullanımını onaylı üyeye çektiyseniz bu hileyi de onaylı üyeye çekmelisiniz. Oyun içerisinde o kadar çok bu hileyi kullanan doldu ki bu sefer hile vs hile oluyor ve hoş bi ortam oluşmuyor. Kitlesi olan bir oyundan bahsediyorsak onaylı üye+ olması gerektiği kanaatindeyim. Emeğiniz için teşekkür eder, belirttiğim sorun üzerine çözümlerinizi beklemekteyim. İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
pubg mobil hile sorunu en kusa surede cozulur her kesın emegıne saglık

Üye
3 HİZMET YILI
Sir i want buy VIP hack for lifetime . Because this free Hack give me ban after playing 20-30 matchs so i want buy VIP hack with aimbot esp and everyting.
Post automatically merged:

Sir this hack give me ban how i use this hack for save my main id ?
give me some suggest please .

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Adamların duvar, ağaç veya dağ arkasında olduğunu gösterse wallhack çok güzel olurdu.