We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
banda atıyor oyunda hile olduğunu belli et veya etme malesef hertürlü ban yiyorsun istedeğini yap olmuyor ıp programıda bir işe yaramıyor malesef 100.200 Ban Sorunu Oyunda Mevcut eskiden belli ettiğinde yiyordun şimdi Adamlar Öyle bir Önlem Almışki İstediğin kadar Hile Kullan Ban Atıyor 100.200 NET (.)
şaunda kesinlikle ban atmıyor 7-8 kişi test ediyoruz hergün 3 gündür ban yok.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
oyuncuların uçaktan önce toplanma alanı ekranı gelmeden oyun donuyor, gameloop kapatıp açıyoruz uçaktan atlamış veya ölmüş oluyor buna bir çözüm var mı acaba, donmasına bir çözüm

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
oyuncuların uçaktan önce toplanma alanı ekranı gelmeden oyun donuyor, gameloop kapatıp açıyoruz uçaktan atlamış veya ölmüş oluyor buna bir çözüm var mı acaba, donmasına bir çözüm
discord overlay tarzı şeyler varsa kapatıp deneyin.

cliffer
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ya Şu En Sonuncu Gameloop Güncellemesinden Sonra Maçın Ortasında ESP,AİMBOT (V.S) Gidiyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dün işte aynı bundan bahsettim. Başlığını açtım.

Nefes Al Çocuk
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ban var bende test ettim zaten atıyor hani oynamasan tamamda oynuyorum ister belli et ister etme oyunda hileyi tam elmas oldum direk ban yedim benim gibi aralıksız oyna direk ban yersin güzel kardeşim ban atmıyorsa ben yalanmı konuşuyorum Yalan hiç huyum değildirde
Post automatically merged:

şaunda kesinlikle ban atmıyor 7-8 kişi test ediyoruz hergün 3 gündür ban yok

2YILDIR HİLE KULLANICISIYIM BAN YEMEDIM KESİNLİKLE OTO AİM KULLANMAM VE ESP BELLİ ETMEM
AMA NEYAZIKKİ DÜN GECE BAN YEDİM.İYİKİDE EZİK HESAPLA DENEME YAPTIM.

AYNI PC DEN BAŞKA HESAPLA TEKRAR OYNAMAYA BAŞLADIM DONANIM YADA İP ID BAN DİYE BİŞEY YOK GALİBA PUPG DE
bende 1 seneden beri kullanıyorum Ban attı direk elmas oldum kastım 2 günde ban yedim umarım cözülür

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
i am getting a error that gameloop require a safe environment to run

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
2YILDIR HİLE KULLANICISIYIM BAN YEMEDIM KESİNLİKLE OTO AİM KULLANMAM VE ESP BELLİ ETMEM
AMA NEYAZIKKİ DÜN GECE BAN YEDİM.İYİKİDE EZİK HESAPLA DENEME YAPTIM.

AYNI PC DEN BAŞKA HESAPLA TEKRAR OYNAMAYA BAŞLADIM DONANIM YADA İP ID BAN DİYE BİŞEY YOK GALİBA PUPG DE
spoofer kullanarak yeni hesap açmayı denedinmi sen peki

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Still getting ban. The previous version was better than this one. Atleast I could use bypass and play for 3 days with hack. But now the game is just crusing again and again. It is not playable. Also the bypass in not working.

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
pubg mobile hile,pubg mobile hack,pubg mobile memoryhackers,pubg mobile vip hack, pubg mobile düşman görme hilesi, pubg mobile izleme, pubg mobile cheat, pubg mobile cheats,pubg hile, pubg hack, pubg mobile hileler,pubg mobile hilesi,pubgm hack

Do not forget to clear your %temp% file.

If you get ban just once, you need to spoof your gameloop emulator id, otherwise you will always get ban in 3 days.
Here this is free spoofer: https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-device-unbanner-v1-0.245914/

Eğer bir kere ban yediyseniz gameloop emulator id'nizi spooflamanız gerekmektedir. Yoksa her 3 günde bir ban yersiniz. Buyrun ücretsiz spoofer:
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-device-unbanner-v1-0.245914/

If you have any problem with aimbot please read this topic (Eğer aimbot ile ilgili problemleriniz varsa şu konuyu okuyun): https://memoryhackers.org/konular/ezpubgm-aimbot-solutions.239706/
Check this topic if you have error messages (Eğer hileyle ilgili hata alıyorsanız şu konuyu okuyun):
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-ezpubgm-errors-and-solutions.210067/

Notice: If you do not want to get ban from pubg mobile, do not run our "MHUI Loader" when you already open the game. You need to close the game first, and after that open our MemoryUI and load the cheat. And than finally you can open the game.
Not: Eğer PUBG Mobileden ban yemek istemiyorsanız oyun açıkken MHUI Loader'i açmayın. Önce oyunu kapatmanız, daha sonra MemoryUI yi açıp hileyi loadlamanız lazım. Sonrada oyunu açabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 77646

Last Update: 18.09.2022
Status: Checking...
Version: v1.4
Credits: MemoryHackers

Tested Systems:
Windows 11 x64
Windows 10 x64 1607-21H2
Windows 8.1 x64

Windows 8 x64
Access: Member+

OBS
Önce OBS açın sonra hileyi açın kayıtta hile gözükmeyecektir.
You need to first open obs first, before chest otherwise it will record

Extra Informations:
*For to make aimbot work, you need to have GHub (Logitech) (2020 - 2021 version) software in your system.
*If you have faceit or vanguard in your system, also if you're using any kind of antivirus softwares, you need to disable all of them for be able to use this cheat.
* You have to use Directx+ as render mode in the emulator settings. Otherwise you can not see the menu.

Ekstra Bilgiler:
*Aimbotun çalışabilmesi için sisteminizde GHub (Logitech) (2020 - 2021 sürümü) yazılımının kurulu olması gerekmektedir.​
Kod:
G-Hub
https://www.eskisurumu.com/surumler4/logitech-g-hub-202011-eskisurumu-com.rar

*Eğer sisteminizde faceit ya da vanguard varsa, ek olarak herhangi bir antivirus kullanıyorsanız, hileyi kullanabilmek için bunların hepsini kapatmanız gerekmektedir.
*Emülatör ayarlarından render modunu Directx+ seçmeniz gerekmektedir. Yoksa menüyü göremezsiniz.

Not: GHUB sürümü 2020.11 olmalıdır. Eğer yeni sürüm GHUB'ınız kuruluysa program ekle kaldırdan silin ve yukarıdaki linkten eskisini yükleyin. Ek olarak programı yüklediğinizde ayarlardan otomatik güncelleştirmeyi kapatın.
Notice: GHUB version have to be 2020.11, if you have higher version then this, you should delete it and download the older one from above. Also you have to close auto update in the program settings.

En: Make sure you have updated gameloop.
4.1.25.90 or higher.

Tr: gameloopu güncellediğinizden emin olun.
sürüm 4.1.25.90 ve üstü.

-> We have solved the issue which is causing to some players disappear in the last zone ! Now, there will be no problem about that.
->Security update. Clearn %temp% file and be sure game is not running when you load the cheat.
->Security update. Changed a lot of things on the backend. Cheat in test mode right now.
->Cheat updated for latest game patch.
->Fixed obs. Start obs before the cheat.
->Fixed unload button crash.
*Alternative aimbot added again.
*Cheat updated for latest gameloop security update.
*Alternative aimbot deleted bc of security.
*Cheat updated for latest game update.
*Fixed bot drawing issues.
*Added alternative aimbot which is working without ghub.
*Cheat updated for PUBGM 1.9
*Added radar.
Added Laser Esp.
Added Danger Check (is Enemy aiming at you).
Added Show health option in to esp settings for be able to see enemies health as text.
Deleted new aimbot settings because of security.
Highly fixed esp problem for last man stands. [Didnt test it]
Updated for 1.8 game version.
Improved Car ESP
Improved Aimbot
En:
*Windows 10 21H2 support added.
Tr:
*Windows 10 21H2 desteği eklendi.
*Added Windows 11 support.
*Added Name Esp option in the menu.
*Added Distance Esp option in the menu.
*Added Dead Box Esp option in the menu.
*Added Health bar option in the menu.
*Fixed bug about dead box esp. When you disable 3d box, normally dead box esp was stoping to work. Fixed it.
En:
Aimbot Head Position (Reworked) < bone target no longer works. it locks to head now.
EntityList reworked flickering enemy should be fixed.
Tr:
Aimbot Hedef Seçimi Yeniden Kodlandı. Artık Kafaya Kitleniyor.
EntityList Sistemi Yeniden Kodlandı, Rakipler Anlık Gidip Gelmiyor.

Features:
*Customizable Item Esp
* Bone Esp
*Radar
* 3D Box Esp
* Name Esp
* Car Esp
*Laser Esp
*Danger Check (Enemy aiming at you.)
* Healthbar Esp
* Distance Esp
* Line Esp
* Offscreen
* Crosshair
* Aimbot
* Config System

IMPORT CFG CODE
Kod:
eyJBaW1ib3REcmF3Rm92Q29sb3IiOls5Ljk5OTk5OTk3NDc1MjQyN2UtMDcsOS45OTk4OTk5MzAzMzUyMzJlLTA3LDkuOTk5ODk5OTMwMzM1MjMyZS0wN10sIkFpbWJvdERyYXdGb3ZFbmFibGVkIjp0cnVlLCJBaW1ib3RFbmFibGVkIjp0cnVlLCJBaW1ib3RGb3YiOjczLCJBaW1ib3RLZXkiOjIwLCJBaW1ib3RTbW9vdGgiOjQuMCwiQWltYm90VGFyZ2V0IjoxLCJCb3hFc3BDb2xvciI6WzAuMDUzNjMzMTk4MTQyMDUxNywwLjA3MDEyNzc1NTQwMzUxODY4LDAuNjA3ODQzMTYwNjI5MjcyNV0sIkJveEVzcEVuYWJsZWQiOnRydWUsIkRyYXdJbmZvT3ZlcmxheSI6dHJ1ZSwiSXRlbUVTUEVuYWJsZWQiOnRydWUsIlBsYXllckJveENvbG9yIjpbMC4xNjQxMDM2NTcwMDcyMTc0LDAuMDE3NjYxNDYzNDY5MjY2ODksMC43MjA1ODgyMDcyNDQ4NzNdLCJQbGF5ZXJCb3hFbmFibGVkIjpmYWxzZSwiUGxheWVyRGV0YWlsc0NvbG9yIjpbMC42NzUyNDM5NzM3MzE5OTQ2LDAuOTk1MDk4MDU0NDA5MDI3MSwwLjBdLCJQbGF5ZXJEZXRhaWxzRW5hYmxlZCI6dHJ1ZSwiUGxheWVyT2Zmc2NyZWVuQ29sb3IiOlswLjM5MjE1NjgzOTM3MDcyNzU0LDAuMDM2NTI0MzkyNjY0NDMyNTI2LDAuMDM2NTI0MzkyNjY0NDMyNTI2XSwiUGxheWVyT2Zmc2NyZWVuRW5hYmxlZCI6dHJ1ZSwiUGxheWVyU2tlbGV0b25Db2xvciI6WzAuODk3MDU4ODQ0NTY2MzQ1MiwwLjA1NzE2NTQ5NjA1MTMxMTQ5LDAuMDU3MTY1NDk2MDUxMzExNDldLCJQbGF5ZXJTa2VsZXRvbkVuYWJsZWQiOnRydWUsIlBsYXllclNuYXBsaW5lc0NvbG9yIjpbOS45OTk5OTk5NzQ3NTI0MjdlLTA3LDkuOTk5ODk5OTMwMzM1MjMyZS0wNyw5Ljk5OTg5OTkzMDMzNTIzMmUtMDddLCJQbGF5ZXJTbmFwbGluZXNFbmFibGVkIjpmYWxzZSwiUHJlZGljdGlvbkVuYWJsZWQiOnRydWUsIml0ZW1fZ3JvdXBzIjpbeyJjb2xvciI6WzAuNzEwNzg0MzE2MDYyOTI3MiwwLjAsMC4wXSwiZGlzdGFuY2UiOjEwMCwiZW5hYmxlZCI6dHJ1ZSwiaW5kZXgiOjAsIm5hbWUiOiJLQUzEsFRFTMSwIFPEsEFIQVIifSx7ImNvbG9yIjpbMC44NTk0Mjg5NDIyMDM1MjE3LDEuMCwwLjA0NDExNzYyOTUyODA0NTY1NF0sImRpc3RhbmNlIjoxMDAsImVuYWJsZWQiOnRydWUsImluZGV4IjoxLCJuYW1lIjoiU8SwTsSwUCJ9LHsiY29sb3IiOlswLjAsMC4xNTc0NDAwMjE2MzQxMDE4NywwLjg5MjE1NjgzOTM3MDcyNzVdLCJkaXN0YW5jZSI6MTAwLCJlbmFibGVkIjp0cnVlLCJpbmRleCI6MiwibmFtZSI6IkVLTEVOVMSwTEVSIn0seyJjb2xvciI6WzAuOTY1Njg2MjYxNjUzOTAwMSwwLjAsMC45NjU2ODYyNjE2NTM5MDAxXSwiZGlzdGFuY2UiOjEwMCwiZW5hYmxlZCI6dHJ1ZSwiaW5kZXgiOjMsIm5hbWUiOiJTQ09QRSJ9LHsiY29sb3IiOlswLjAsMS4wLDAuMDI5NDExNzkyNzU1MTI2OTUzXSwiZGlzdGFuY2UiOjEwMCwiZW5hYmxlZCI6dHJ1ZSwiaW5kZXgiOjQsIm5hbWUiOiJBUk1PUiJ9LHsiY29sb3IiOlswLjAyMzc4ODkxMDM1OTE0NDIxLDAuNTgwNzMzNzc2MDkyNTI5MywwLjk3MDU4ODIwNzI0NDg3M10sImRpc3RhbmNlIjoxMDAsImVuYWJsZWQiOnRydWUsImluZGV4Ijo1LCJuYW1lIjoiTUVEIn1dLCJpdGVtcyI6W1sxMDEwMDEsMF0sWzEwMTAwMiwwXSxbMTAxMDAzLDBdLFsxMDEwMDQsMF0sWzEwMTAwNSwwXSxbMTAxMDA2LDBdLFsxMDEwMDcsMF0sWzEwMTAwOCwwXSxbMTAxMDA5LC0xXSxbMTAxMDEwLC0xXSxbMTAyMDAxLC0xXSxbMTAyMDAyLC0xXSxbMTAyMDAzLC0xXSxbMTAyMDA0LC0xXSxbMTAyMDA1LC0xXSxbMTAzMDAxLDFdLFsxMDMwMDIsMV0sWzEwMzAwMywxXSxbMTAzMDA0LDFdLFsxMDMwMDUsLTFdLFsxMDMwMDYsMV0sWzEwMzAwNywxXSxbMTAzMDA4LC0xXSxbMTAzMDA5LDFdLFsxMDMwMTAsMV0sWzEwNDAwMSwtMV0sWzEwNDAwMiwtMV0sWzEwNDAwMywtMV0sWzEwNTAwMSwtMV0sWzEwNTAwMiwtMV0sWzEwNjAwMSwtMV0sWzEwNjAwMiwtMV0sWzEwNjAwMywtMV0sWzEwNjAwNCwtMV0sWzEwNjAwNSwtMV0sWzEwNjAwNiwtMV0sWzEwNjAwNywwXSxbMTA2MDA4LC0xXSxbMTA3MDAxLC0xXSxbMTA4MDAxLC0xXSxbMTA4MDAyLC0xXSxbMTA4MDAzLC0xXSxbMTA4MDA0LC0xXSxbMjAxMDA3LDJdLFsyMDEwMDksMl0sWzIwMTAxMiwyXSxbMjAyMDAxLDJdLFsyMDIwMDIsMl0sWzIwMjAwNCwyXSxbMjAyMDA1LDJdLFsyMDIwMDYsMl0sWzIwMjAwNywzXSxbMjAzMDAxLDNdLFsyMDMwMDIsM10sWzIwMzAwMywzXSxbMjAzMDA0LDNdLFsyMDMwMDUsM10sWzIwMzAxNCwzXSxbMjAzMDE1LDNdLFsyMDQwMTEsLTFdLFsyMDQwMTIsLTFdLFsyMDUwMDIsLTFdLFsyMDUwMDMsLTFdLFsyMDUwMDQsLTFdLFs1MDEwMDEsNF0sWzUwMTAwMiw0XSxbNTAxMDA2LDRdLFs1MDIwMDEsNF0sWzUwMjAwMiw0XSxbNTAyMDAzLDRdLFs1MDMwMDEsNF0sWzUwMzAwMiw0XSxbNTAzMDAzLDRdLFs2MDEwMDEsNV0sWzYwMTAwMiw1XSxbNjAxMDAzLDVdLFs2MDEwMDUsNV0sWzYwMTAwNiw1XSxbNjAyMDAyLC0xXSxbNjAyMDAzLC0xXSxbNjAyMDA0LC0xXSxbNjAyMDA1LC0xXSxbNjAzMDAxLC0xXV19

How To Use [EN]:

1-First of all if you do not want to get ban from the game you need to close the game if you already open it. Otherwise if you open memoryui while u were in game, your account will gonna get ban. So, close the game if you already open it.
2- Open MemoryUI, and load our cheat.
3- When you load it, pubgm loader will close memoryui automatically. If it do not, you have to close it by yourself.
4-Now, you can open the game, and when you're in lobby press ENTER to inject.
Have a fun.

Nasıl Kullanılır [TR]:
1- Öncelikle eğer ban yemek istemiyorsanız oyun açıksa oyunu kapatmanız lazım. Aksi halde oyun açıkken memoryui açarsanız hesabınız ban yiyecektir. Kısacası eğer oyun açıksa kapatın.
2- MemoryUI açın ve hilemizi loadlayın.
3- Hilemizi loadladığınız zaman pubgm loaderi otomatik olarak memoryui loaderini kapatacaktır. Eğer kapatmazsa kendiniz kapatmalısınız.
3- Şimdi oyunu açabilirisiniz, lobby'e geldiğinizde hileyi inject etmek için "ENTER" tuşuna basınız.
İyi oyunlar.

MemoryUI Download Link: ui.memoryhackers.org

Aimbot kısmındakı Predict çalışmıyor surekli kafada kalıyor koşma yonune dogru çekmıyor bilginize 2 gündür rage oynuyorum ban yemedım yenı hesap ve main hesapla

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
android emulator lazim bu hile icin dogru mu ? gameloop'u indirdigimde, hile icinde olmus oluyomu?

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gene donuyor arkadaş, 16 çekirdekli işlemci var. hile yokken sıkıntı yok. eski hileylede sıkıntı yok. bu güncellemede bir şeyler ters gidiyor, anlamıyorum bir bende mi yapıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    331.3 KB · Görüntüleme: 78
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gene donuyor arkadaş, 16 çekirdekli işlemci var. hile yokken sıkıntı yok. eski hileylede sıkıntı yok. bu güncellemede bir şeyler ters gidiyor, anlamıyorum bir bende mi yapıyor.
aynı sorun bendede var hepsini kapatıp tekrardan açmak zorunda kalıyorum
her el hile acmak için.
güncelleme istiyor sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evet ban yedim, birde oyunun başında baya afk kaldım sonradan döndüm oyuna load yapıyordum, bannnn...

Üye
4 HİZMET YILI
1 gün oydadim 2 hesabimada ban atti artik hile kullanmamak daha iyi pubg kendi sattigi hileyi artik millete yedirmiyor