hile hava civa oldu bir anlamı ve manası kalmadı yeni hesap aç banlan yoluyla sadece pubg yeni abone kasmış oluyor başkada bir mantık yok bu işte. en iyisi hile kullanmamak veya alternatif bulmak.Bugün spoofer kullandım oyuna gırdım lobide entere basmadan bir çay alam gelem dedim baktım ban yemiş hiç maça da girmedim
hangisindeBugün spoofer kullandım oyuna gırdım lobide entere basmadan bir çay alam gelem dedim baktım ban yemiş hiç maça da girmedim
herkes için kayıp olacak da.bu kadar kullanıcı varken çözeceklerdir diye düşünüyorumHack bi güvenilirliği kalmadığına inanıyorum zira artık kullanmamaya başladım Çözüm bulunamazsa büyük bi kayıp olacak bizler ve onlar için
eskisindehangisinde
çözülmüş hali bu işte. Eğer çözülmemiş olsaydı kapalı tutarlardı.herkes için kayıp olacak da.bu kadar kullanıcı varken çözeceklerdir diye düşünüyorum
denicez sürekli yaptığımız gibi inş ömürleri uzun olurçözülmüş hali bu işte. Eğer çözülmemiş olsaydı kapalı tutarlardı.
1- Kaç tane yeni hesap açtın? sürekli ban - sürekli ban hep hüsran, açtığın her yeni hesap, senin için avantaj mı yoksa dez anvantaj mı? Oyunlar arası istatistiklerde sen istemeden pubg ön sıralara taşımış oluyorsun. her açtığın yeni hesaptan dolayı.denicez sürekli yaptığımız gibi inş ömürleri uzun olur
KİMİN İŞİNE YARIYOR ?1- Kaç tane yeni hesap açtın? sürekli ban - sürekli ban hep hüsran, açtığın her yeni hesap, senin için avantaj mı yoksa dez anvantaj mı? Oyunlar arası istatistiklerde sen istemeden pubg ön sıralara taşımış oluyorsun. her açtığın yeni hesaptan dolayı.
2- Bak şimdi, En yüksek ban süreleri 10 yıl değil mi. Peki neden sadece 10yıl ban atıyorlar da ! neden hesabı komple iptal etmiyorlar. oyundaki o hesaptaki id ni iptal etmiyorlar da 10 sonrasına bir açık kapı bırakıyorlar? Çünkü o hesabta açık ama seni oyuna sokmuyor filtre uyguluyor. Sende diyorsunki yeni hesap açayım tekrar oyunu oynayım. senin gibi yeni hesap açayım diyen ne kadar insan vardır sence? bu taktik kimin işine yarıyor?
neyi çözdüler anlamadımçözülmüş hali bu işte. Eğer çözülmemiş olsaydı kapalı tutarlardı.
your id may ban before observation period end. tell me which tire you got the observation period?so now i get ban observation period for 1 day