Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Bugün spoofer kullandım oyuna gırdım lobide entere basmadan bir çay alam gelem dedim baktım ban yemiş hiç maça da girmedim
hile hava civa oldu bir anlamı ve manası kalmadı yeni hesap aç banlan yoluyla sadece pubg yeni abone kasmış oluyor başkada bir mantık yok bu işte. en iyisi hile kullanmamak veya alternatif bulmak.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hack bi güvenilirliği kalmadığına inanıyorum zira artık kullanmamaya başladım Çözüm bulunamazsa büyük bi kayıp olacak bizler ve onlar için

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
has anyone used that ez safe pubg hack ?
has someone got banned yet?
Post automatically merged:

i am still using the ezpubg hack gotta get the verified plus thing

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
1 yıllık hesap safe de ban yedi bilemiyorum hileye abanmış olabilirim

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
denicez sürekli yaptığımız gibi inş ömürleri uzun olur
1- Kaç tane yeni hesap açtın? sürekli ban - sürekli ban hep hüsran, açtığın her yeni hesap, senin için avantaj mı yoksa dez anvantaj mı? Oyunlar arası istatistiklerde sen istemeden pubg ön sıralara taşımış oluyorsun. her açtığın yeni hesaptan dolayı.

2- Bak şimdi, En yüksek ban süreleri 10 yıl değil mi. Peki neden sadece 10yıl ban atıyorlar da ! neden hesabı komple iptal etmiyorlar. oyundaki o hesaptaki id ni iptal etmiyorlar da 10 yıl sonrasına bir açık kapı bırakıyorlar? Çünkü o hesabta açık ama seni oyuna sokmuyor filtre uyguluyor. Sende diyorsunki yeni hesap açayım tekrar oyunu oynayım. senin gibi yeni hesap açayım diyen ne kadar insan vardır sence? bu taktik kimin işine yarıyor?

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1- Kaç tane yeni hesap açtın? sürekli ban - sürekli ban hep hüsran, açtığın her yeni hesap, senin için avantaj mı yoksa dez anvantaj mı? Oyunlar arası istatistiklerde sen istemeden pubg ön sıralara taşımış oluyorsun. her açtığın yeni hesaptan dolayı.

2- Bak şimdi, En yüksek ban süreleri 10 yıl değil mi. Peki neden sadece 10yıl ban atıyorlar da ! neden hesabı komple iptal etmiyorlar. oyundaki o hesaptaki id ni iptal etmiyorlar da 10 sonrasına bir açık kapı bırakıyorlar? Çünkü o hesabta açık ama seni oyuna sokmuyor filtre uyguluyor. Sende diyorsunki yeni hesap açayım tekrar oyunu oynayım. senin gibi yeni hesap açayım diyen ne kadar insan vardır sence? bu taktik kimin işine yarıyor?
KİMİN İŞİNE YARIYOR ?
Post automatically merged:

çözülmüş hali bu işte. Eğer çözülmemiş olsaydı kapalı tutarlardı.
neyi çözdüler anlamadım

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kardeşim hile çöp bu arada aimbot u bile kullanmadım sadece radar kullandım wall hack bile değil yani ban yedik böyle hilenin ben afedersinizde ** yani