Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
herkes buraya bır seyler yazıyor ama bos bı anlamı yok. kim ne derse desin bir önemi yok. Hileyi kodlayan bilmiyormu hilenin ban yiyip yemeyeceğini nasıl oldugunu tabıkı en ıyı o bılıyor.
Dun akşam yenı hesapla denedım maksımum 2 saat surdu. Dırek 10 yıl ban attı.
Burda şuan pubg hılesı açmanın hıc bır anlamı yok. Emek verdıgın rank kastıgın belkıde para hardıgın hesabından olacaksın. Bu olumsuz duruma ne gerek var. Her ban ve her yenı hesap açıp sevıyesını yukseltmek ızdırapdan ve kafa, goz yorgunlugundan uykusuzluktan baska bırsey değil. Herkesin kendi takdirine kalmış gerisi
aslında mh ekibi yeterince bu iş için bilgili ve kalabalıkta yani gerçekten üzerine düşşeler çok iyi işler başarabilirler elbette ama öncelikle bu oyun a bi ilgi duymaları bu oyunu devamlı oynuyan birileri olmalılar diye düşünüyorum ön planda olması için bir süredir temiz oynuyorum fakat karşıma gelen yabancı oyuncular olsun türk oyuncular olsun hala oyunda çok fazla hile kullanan var keyfimizi kaçırıyorlar stres atmak zevk almak yerine aksine strese giriyoruz eğlenemiyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
memory ekibi duruma müdahale etmeli aksi taktirde kullanmayın kesinlikle ban atıyor bazen hiç oynamadan ban attıgı da oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Im using it still safe rank dominator no ban at all play aggresive

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
teşekkürler elinize sağlık 2 aydır bansız takılıyorum bunuda belirtim :D

All New
Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Can someone tell me if it's still working normally and if it's not being detected

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
5 mac attım halen ban yok am sadece normal ez pubg oynyyorum.saıyf olanı deyıl.onu nezmn oynasam ban attı .gecenlerde..sımdı nasıl bılmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
arkadaslar Something went really really wrong about forcing... ! böyle hata veriyor hile çözümünü bilen varmı

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Zorlamakla ilgili bir şeyler gerçekten ters gitti... !
Devam etmek için herhangi bir tuşa basın . . . Bu hatayı alıyorum Help