Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
En az 50 adet 10 dk ban sonrası 10 yıl attı güvenli hile değil ama hile ile oynamak eğlenceli:D

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Safe mod 10 yıl
Normal 10 dakika
Post automatically merged:

hocam 10dk ban attı sorun olurmu
Olmaz 2 hesapla oyna hangisi 10 dakika atarsa diğerine geç.
Oyunu kapatma gerek yok

bu gune kadar hiçbir sekilde ban atmayan hile artık 10 dakkıkalık ban attırmaya başladı buna bi cozum bulunması lazım 3 hesabım ust uste 10 dakkalık ban sonrası 10 yıl ban yedi hıle programıyla ılgılenen arkadas biraz ugrasırsa ıyı olur
Temp teki sadece tenden klasörünü sil devam et 10 yıl yemezsin

Safe mod 10 yıl
Normal 10 dakika

Oyunu kapatma gerek yok

Tencent

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Safe mod 10 yıl
Normal 10 dakika

Oyunu kapatma gerek yok

Tencent
temp nasıl gırıyoruz baskan

Am just hot
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hile güncellenmedi mi halen arkadaşlar
doesn't need to be update its undetected and no 10minutes ban on safe version

Ben iki oyun oynuyorum sadece yasakla
your pc flagged

En az 50 adet 10 dk ban sonrası 10 yıl attı güvenli hile değil ama hile ile oynamak eğlenceli:D
its safe cheat to play but you were greedy for kills thats it play like a pro you won't get ban on safe version

hocam 10dk ban attı sorun olurmu
use safe version

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Banlatıyor mu bu bende kullancam da benim hesap ana hesap banlansa kötü olur

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Safe mod 10 yıl
Normal 10 dakika

Oyunu kapatma gerek yok

Tencent
oda fark etmıyor her halukarda 10 dakka ban atıyor bu aykı yazılımda farklı bı kod var o yuzden oyun tam ortasında yıne 5 dakka once 10 dakka yedim adamla karsı karsıya ıken bosuna hesap banlatmaya basladık bu kodlarla ılgılenen yazılımcı bakarsa ıyı olur ne zamandır bu sitedeki yazılımcı admınler yok ortada

halen güncellenmedimi hile arkadaslar
güncellenmedi

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hileyi belli etmeden kullanıyorum fakat 2-3 maçtan sonra bana 1 günlük engel atıyor hesaba giremiyorum. her gün en fazla 2-3 maç oynayabiliyorum ne yapmam lazım ?

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ya su yonetimdekilere bi ulasıcak kımse yokmu bismillah yenı hesapta rutbesizde bile 10 dakka ban atıyor

Üye
3 HİZMET YILI
bugün komple pc format attım. herşeyi temiz en baştan kurdum. yeni bir mail alıp sıfırdan hesap kurdum. ne kadar dikkat etsem de yine 10 dk ban attı yakında 10 yıl atar. bir şekilde hileyi tespit ediyorlar. hatta bugün hileyi açmadığım hesaba bile 10 dk ban attı. spof yapsamda farketmiyor. bir şekilde pc tespit ediyorlar.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
HARBIDEN BOKU CIKTI YANI ŞİMDİ GENE 10 DAKKA BAN YEDİM YAZILIMCILAR SU HILEYLE ILGILENSIN BOKU BOKUNA OYUNDA BAN YIYORUZ
Kod:
[url=https://www.hizliresim.com/a51btm5][img]https://i.hizliresim.com/a51btm5.png[/img][/url]

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Its better to not use the hack till any new update or they bypass the anti-cheat of pubg, dont use this cheat now. Wait for an update.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ip adresiniz olabilir
ip adresi veya başka bişeyle alakalı değil. tamamen spoofer den kaynaklı. spoofer bizim emülatörlerin bi nevi ayarlarını değişiyor. oyunda veya lobide veya bekleme alanında fark etmez 1 kişi bile sizi hile röntgen diye bildirince direk 10 dk ban. bizzat kendi takım arkadaşlarıma kendimi bildirterek denedim :)

ip adresi veya başka bişeyle alakalı değil. tamamen spoofer den kaynaklı. spoofer bizim emülatörlerin bi nevi ayarlarını değişiyor. oyunda veya lobide veya bekleme alanında fark etmez 1 kişi bile sizi hile röntgen diye bildirince direk 10 dk ban. bizzat kendi takım arkadaşlarıma kendimi bildirterek denedim :) yani adam sizi zevke bile bildirse ban yersiniz

bugün komple pc format attım. herşeyi temiz en baştan kurdum. yeni bir mail alıp sıfırdan hesap kurdum. ne kadar dikkat etsem de yine 10 dk ban attı yakında 10 yıl atar. bir şekilde hileyi tespit ediyorlar. hatta bugün hileyi açmadığım hesaba bile 10 dk ban attı. spof yapsamda farketmiyor. bir şekilde pc tespit ediyorlar

Son düzenleme: