Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
anyone with the problem with ban 10 min every game i play,what to do

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bu hileye b ir şey yapamaz bu yetkililer 1k dan fazla kişi bununla oynuyor oyunda bunu tespit ediyor çok zor bu hileyi ud yapmaları.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
3 el sonra 10 dk banı yedik çok can sıkıcı ama şunu anlamış değilim şimdi bu 10 dk banı 2-3 report yiyince veriyor tamam onu biliypz ama ben hile kapalıykende hileymiş gibi oynadığım oluyo o zaman neden 10 dk ban atmıyo bu ayrım nasıl yapılıyo

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hile kullanıyor gibi hareket etmeyin.200 300 m botları vurmayın.çok kill almayın
he birde hile kullananları şikayet etmeyin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
3 el sonra 10 dk banı yedik çok can sıkıcı ama şunu anlamış değilim şimdi bu 10 dk banı 2-3 report yiyince veriyor tamam onu biliypz ama ben hile kapalıykende hileymiş gibi oynadığım oluyo o zaman neden 10 dk ban atmıyo bu ayrım nasıl yapılıyo
hileyi fixlemişlerdir yine büyük ihtimal açınca 10 dk ban atıyor kapalıyken normal görünüyorsun ve 10 dk ban yemiyorsun mantık bu işte
Post automatically merged:

bu hileye b ir şey yapamaz bu yetkililer 1k dan fazla kişi bununla oynuyor oyunda bunu tespit ediyor çok zor bu hileyi ud yapmaları.
zaten forumun yarısından çoku Ezpubgm hilesi için foruma üye olup katılıyor youtubede felan hile linki veriyorlar memoryhackers.org yazıyorlar birçok kişi oradan biliyor zaten siteyi araplar bile biliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
keys are not working when i use ezpubg without it everything works fine