Er ya da geç beni 10 yıl banlayacaklar, 3 hesabım banlanacak.bansız kullanabilen varmı şuan bunu
çok teşekkür ederim sağlıkla kalın
bu siteye direx yükleyinIts not work on me . :'( any body help me to run it .
Windows 10 Pro Iwant to play now , so help me
aynı sorun bende de vardı windowsu yeniden kurdumhey guys i play one game with cheat on then the screen goes black and i dont start or click anything on screen did u know why it happeneing?
aimbot için kurmanız gerekiyoraimbotun çalışması için illa ghubı kurmam mı gerekiyor farklı bir mouse kullanıyorum çünkü
I reached level 21 with new account trying to reduce K/D to be less than 2.5 and see the results ..If i can pass level 40 everything will be ok as i think ..I am playing with new account reached now level 19 K/D 3.6 , still no ban yet, but i chacked last 3 accounts got ban for 10 :
* First account got ban when reached level 27 (got 10 mins ban before)
* Second account got ban when reached level 26 (without hack at all)
* Third account got ban when reached level 26 (with hack but no ban before)
Also all account linked with fake emails but i dont think that is the resoan for ban at least for now.
Look like i am getting auto ban whatever i do with or without hack because i think my Ip is flagged in their system as a cheater..
Virüs programın varsa kapat.. Windows güvenlikten gerçek zamanlı korumayı kapat düzelecektir...hileyi çalıştıran arkadaşlar hangi windows sürümü kullanıyorsunuz ben windows 10 64 bit 22h2 performans sürümü kullanıyorum bende hile güncelleniyor yazıyor devamlı wait to action yazısı geldikten sonra hile açılmıyor güncelleniyor yazıyor
Smooth:5 Fov:60-65 arası kullanıyprum sıkıntı çıkmıyor...bu alternatif aimbot açınca adamdan çok sağa sola sıkıyor mermileri o kısmın ayar kısmı nasıl olacak yardımcı olur musunuz ? özelden yazarsanız sevinirim ? Fov falan vs gibi
Forget about reducing K/d i just finished a game with 10 kills welcome to ban in two days ..I reached level 21 with new account trying to reduce K/D to be less than 2.5 and see the results ..If i can pass level 40 everything will be ok as i think ..
You want to play with me using new account?im waiting
f11 tam ekran bakmayı denedin mi ENTER bastıktan sonra bendede oluyordu tam ekran yapı pgeri çıkıyordum oluyordu.Bir dene istersen eğer çözdüysende farklı yolla bilgilendirirsen seviniriz.hocam hileyi yapıyorum ancak lobiide enter tusuna bastıgım ve ses geldiği halde hile menüsü gelmiyor neden yardımcı olur musun
arkadaşım aimbot kullanmasan daha iyi olur aimbot kullanırsan yüksek seviyede banlanırsınbu alternatif aimbot açınca adamdan çok sağa sola sıkıyor mermileri o kısmın ayar kısmı nasıl olacak yardımcı olur musunuz ? özelden yazarsanız sevinirim ? Fov falan vs gibi
Elbette çalışır, doğrulanmış üye olmanıza gerek yoktursuan ban atıyormu acaba
Post automatically merged:
bılgısı olan varsa onaylı uye olmadan hıle kullanılmıyormu?
Ben de 2 gündür aimbot kullanıyorum şimdilik bir sorun yok2 maç yaptım ama vs ai de 27 kill 26 kill aldım aimbotlu oynadım herhangi bir sorun yaşamadım.
-> Game update.