XBL

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
well time to get back to dword i will miss the aimbot

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kol geliştirmeyi düşünsek hile niye kullanıyoruz amacımız aimbot la adam avlamak :)
bu kadar da abartmayın be kardeşim, yer görerek bi adamı vuramıyosan oyun falan oynama. siz her oyuncuya tek atıyosunuz dıye hıleler durmadan fıxlenıyo zaten. aim hıcbır hılede olmasa keske
Post automatically merged:

Allahım sen bu tür anlayışsız ınsanlardan koru bizi. adam gorme var dıye 20 kıl alıyo belli ede ede ondan sonra ban var dıyo. o da yetmıyo ınatla aim istiyo gıdıyo 300mden adama tek atıyo sonra ban yıyınce hıle fıxlenınce hıle dıye aglıyo. keske aım hıcbır hılede olmasa. ama bunlar ıstıyokı her oyun butun haritayı onlar vursun ama ban yemesınler. ben çok ciddi bır sey soylcem orjınal 4 yıllık hesabımla bu sıtenın butun hılelerını kullandım 0 ban. bellı etmıyorum, etmemek ıcın bılerek öldüğüm bıle oluyor. salak saçma kullanıp ban var dıye zırlamayın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
örneğin oyunun başında direkt adamlara koşmayın yer gordugunuzu bellı etmeyın. son alanda zaten hereksın yerı bellı oluyor sesten ve goruntuden o zaman hılenın avantajını kullanın kımse anlamaz. hile yapanın emeğine sağlık.. ban yemek sızın kullanma seklınıze baglı unutmayın

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu kadar da abartmayın be kardeşim, yer görerek bi adamı vuramıyosan oyun falan oynama. siz her oyuncuya tek atıyosunuz dıye hıleler durmadan fıxlenıyo zaten. aim hıcbır hılede olmasa keske
Post automatically merged:

Allahım sen bu tür anlayışsız ınsanlardan koru bizi. adam gorme var dıye 20 kıl alıyo belli ede ede ondan sonra ban var dıyo. o da yetmıyo ınatla aim istiyo gıdıyo 300mden adama tek atıyo sonra ban yıyınce hıle fıxlenınce hıle dıye aglıyo. keske aım hıcbır hılede olmasa. ama bunlar ıstıyokı her oyun butun haritayı onlar vursun ama ban yemesınler. ben çok ciddi bır sey soylcem orjınal 4 yıllık hesabımla bu sıtenın butun hılelerını kullandım 0 ban. bellı etmıyorum, etmemek ıcın bılerek öldüğüm bıle oluyor. salak saçma kullanıp ban var dıye zırlamayın
benim o adamla şaka yollu takılma olayıma neden burnunu soktun, bir halta da maydanoz olmayın be :mad:

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
I use this cheat 3 seasons and I really enjoyed but in 4 season i try Aimbot and it work perfectly but my account bann after 15 match

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
o değil de daha adam vurmadan 10 yıl ban :S demek kı ban atılabılıyomus pekı neden o zaman paralı hılelere 1 hafta ban atıyolar. adam butun harıtayı vuruyo en fazla 1 hafta ban. parasız hıleler 10 yıl :S 70 lvl hesabım sımdı ban yedı daha adam bıle vurmadım, parasutu actım 1 dk sonra 10 yıl oha :S

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
o değil de daha adam vurmadan 10 yıl ban :S demek kı ban atılabılıyomus pekı neden o zaman paralı hılelere 1 hafta ban atıyolar. adam butun harıtayı vuruyo en fazla 1 hafta ban. parasız hıleler 10 yıl :S 70 lvl hesabım sımdı ban yedı daha adam bıle vurmadım, parasutu actım 1 dk sonra 10 yıl oha :S
70 lvl hesabınla girdiysen büyük hata etmişsin geçmiş olsun, bu hile de ban ihtimali her zaman vardır.

Üye
3 HİZMET YILI
ezpub da ne yaptıysam çalışmıyor YARDIM EDERMİSİNİZ İSLAND YAZIYOR AMA ADAMLARI GÖREMİYORUM