Süper Üye
hala devam ediyor ban olayı, güncelleme bekleyinoto ban atıyordu sorun çözüldümü acaba
hala devam ediyor ban olayı, güncelleme bekleyinoto ban atıyordu sorun çözüldümü acaba
hile ekranında lobi de enter basın yazısı çıkıyor mu peki ?lobide entere basıyorum ses geliyo ama hile yok gelmiyo
evet gelio tıklıyoruz ama oyunda hiç bişi göstermiı açılıo ama esp veya diğerleri çalışmıo sadece açıkhile ekranında lobi de enter basın yazısı çıkıyor mu peki ?
dün denedğimde esp de çalışmıodu hile açılıor ama göstermio bişiGüzel aim açmazsanız ban yok
sanırım güncelleme geldi oyuna sezon güncellemesi değil ama etkinlik içinde bazı alanlar güncellenmiş ondan kaynaklı admin bakması laızmHileyi enjekte ediyorum menü geliyor her şey sıkıntısız fakat oyuna girdim false olarak kalıyor true olmuyor adamlar gözükmüyor aimbot çalışmıyor ne yapmam lazım?
make sure you have 32 bit version of pubg mobileI inject the cheat, the menu comes up, everything is okay, but I entered the game, it remains false, it is not true, the guys do not appear, the aimbot does not work, what should I do? but
I was blocked too, there is a problem, there needs to be an update.make sure you have 32 bit version of pubg mobile
guys
.the hack has been Detected i tried 4 accounts and banned from first match -- tried with/with out aim bot = same result
gameloop 32 bit ve win 10 kullanıyor musun? gameloop DirectX+ seçili mi ?Hileyi enjekte ediyorum menü geliyor her şey sıkıntısız fakat oyuna girdim false olarak kalıyor true olmuyor adamlar gözükmüyor aimbot çalışmıyor ne yapmam lazım?
gecen hafta çalışıyordu win32 bit değil 64 bit di otomatik seçiliydi sorun yoktu ne olduya bu hftagameloop 32 bit ve win 10 kullanıyor musun? gameloop DirectX+ seçili mi ?
pardon yanlış anladım evet 32 bit gameloop ve win10 yüklü bnde ama gece haftaya kadar çalışıordugameloop 32 bit ve win 10 kullanıyor musun? gameloop DirectX+ seçili mi ?