Süper Üye
hemde banın kralı varBan ihtimali varmı peki
hemde banın kralı varBan ihtimali varmı peki
kardeşim gameloop 32 bit sürümünü kur çalışıyor oyunu kaldırman gere sol üst köşede beta 64 yazıosa olmaz 32 bi sürümü indir oluyo denedm olduwindows 10 22h2 kulanıyorum hile enjecte etme yapıyorum lobide ses geliyo menü yok hiç bişiy yok
yüksek rütbeli de denemek için yanında 1 bardak soğuk su bulundur ki hemen soğuk suyu içesinyani yeni hesap açtım sadece wallhack ile oynuyordum ve ban yedim acaba rütbesi yuksek bir hesaptamı denemem gerek
dayıcım önceki hesabım platindi platinde denedim 1 haftadır ban yemedim neye bağlı ban yemeyüksek rütbeli de denemek için yanında 1 bardak soğuk su bulundur ki hemen soğuk suyu içesin![]()
aim kullandığın an ban garanti yiyorsun , bir de hile fixlenmişse her ne olursa olsun hile ile girdiğin an da ban yiyorsun hiç birşey yapmasandadayıcım önceki hesabım platindi platinde denedim 1 haftadır ban yemedim neye bağlı ban yeme
32 bit zaten ve ömzdüm sorunu dirext veya opengl yapmayın otomatik olunca açıldıkardeşim gameloop 32 bit sürümünü kur çalışıyor oyunu kaldırman gere sol üst köşede beta 64 yazıosa olmaz 32 bi sürümü indir oluyo denedm oldu
hiç kullanmicaz ozamanaim kullandığın an ban garanti yiyorsun , bir de hile fixlenmişse her ne olursa olsun hile ile girdiğin an da ban yiyorsun hiç birşey yapmasanda
güncelleme gelince kullanabilirsin, tabi yorumlarıda takip edeceksin ban yemeye başlayınca herkes yazıyor o zaman kullanmayacaksınhiç kullanmicaz ozaman
play with safeaim kullandığın an ban garanti yiyorsun , bir de hile fixlenmişse her ne olursa olsun hile ile girdiğin an da ban yiyorsun hiç birşey yapmasanda
nicebrother only use dword hack it is too much safe
download game loop32bit and trybunu denemek istiyorum
güncelleme gelmesini bekleyin2 gundur ban atıyor problem nedır sorunu bılen warmı
hocam sorun varmı ki güncellemeyimi bekliyelm güme gitmeyelimgüncelleme gelmesini bekleyin
şuan hile her şekilde yakalanıyor oyuna zaten güncelleme gelecek ondan sonra hile güncellenir ondan sonra kullanmanız tavsiye ederim, tabi son karar yine sizin yeni hesap açmak kolay geliyorsa deneyebilirsinizhocam sorun varmı ki güncellemeyimi bekliyelm güme gitmeyelim
şuan hile her şekilde yakalanıyor oyuna zaten güncelleme gelecek ondan sonra hile güncellenir ondan sonra kullanmanız tavsiye ederim, tabi son karar yine sizin yeni hesap açmak kolay geliyorsa deneyebilirsiniz
evet dün oyun ortasıdna arkadas ban yedi beklemek mantıklı