Üye
Please update us.
It probably won't come this seasonwhen the update come ?
i think the next season both hacks gonna get an update right?It probably won't come this season
I guess it will probably get it, the other hack will definitely get an update and then the ban chance is low.i think the next season both hacks gonna get an update right?
bu sezon açılmayacak gibi duruyor, gelecek sezon açılacak diye umut ediyoruzne zaman açılacak bilgisi olan varmı
aynen bro bnde öyle düşünüom geç olsun güç olmasın sağlam olsun devam beklemeyedoğru hatırlıyorsun bence hileyi hemen ban yemeyecek şekilde ayarlıyorlardır diye tahmin ediyorum ,inşaallah öyledir
çok hesabımız gitti sık ban yemesi yüzüne, oto aim kalksa yeterliaynen bro bnde öyle düşünüom geç olsun güç olmasın sağlam olsun devam beklemeye
kendin kapatsana ben aim hack ile fatih e çıktım bişey olmadı sen nasıl yedinçok hesabımız gitti sık ban yemesi yüzüne, oto aim kalksa yeterli
knk dword kullansana onda ban riski daha az ve güzel benceçok hesabımız gitti sık ban yemesi yüzüne, oto aim kalksa yeterli
is it ok to use for my gameloop?K I L C I K S I Z
what a good opinion soknk dword kullansana onda ban riski daha az ve güzel bence