- Konuyu başlatan
-
Buga giremezler bende bikeresinde bug olmuştu yerin dibine girdim sonra oyun otomatikmen yukarı attıBilmem Reyiz Belki Bug Da Kalmış Olabilirler
Virüs felan olabilir güvenli bi şekilde deneyebilirsinFan sayfasında aimbot + wall shot vardıindirmemiştim
virus totali temiz arattım kendimVirüs felan olabilir güvenli bi şekilde deneyebilirsin
Bazen öle bi virüs oluyo ki virüs total virüsleri göstermiyo ben virüslü dosyayı aratmıştım 0 virüs çıktıvirus totali temiz arattım kendim
unpackledim sıkıntı yok yaniBazen öle bi virüs oluyo ki virüs total virüsleri göstermiyo ben virüslü dosyayı aratmıştım 0 virüs çıktı
Çalışıyormuunpackledim sıkıntı yok yanipointerlerini aldım kendim için kullanıcam güzel hileymiş
Dün yarıda bıraktım evet hile rahat bir şekilde çalışıyor 2 özelliği var fakat hileyi çalıştırmak için rootlu ve game guardianlı bir telefon lazımÇalışıyormu
Özelden mesaj atarmısın banaDün yarıda bıraktım evet hile rahat bir şekilde çalışıyor 2 özelliği var fakat hileyi çalıştırmak için rootlu ve game guardianlı bir telefon lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?