- Konuyu başlatan
Buga giremezler bende bikeresinde bug olmuştu yerin dibine girdim sonra oyun otomatikmen yukarı attıBilmem Reyiz Belki Bug Da Kalmış Olabilirler
Buga giremezler bende bikeresinde bug olmuştu yerin dibine girdim sonra oyun otomatikmen yukarı attıBilmem Reyiz Belki Bug Da Kalmış Olabilirler
Virüs felan olabilir güvenli bi şekilde deneyebilirsinFan sayfasında aimbot + wall shot vardıindirmemiştim
virus totali temiz arattım kendimVirüs felan olabilir güvenli bi şekilde deneyebilirsin
Bazen öle bi virüs oluyo ki virüs total virüsleri göstermiyo ben virüslü dosyayı aratmıştım 0 virüs çıktıvirus totali temiz arattım kendim
unpackledim sıkıntı yok yaniBazen öle bi virüs oluyo ki virüs total virüsleri göstermiyo ben virüslü dosyayı aratmıştım 0 virüs çıktı![]()
Çalışıyormuunpackledim sıkıntı yok yanipointerlerini aldım kendim için kullanıcam güzel hileymiş
Dün yarıda bıraktım evet hile rahat bir şekilde çalışıyor 2 özelliği var fakat hileyi çalıştırmak için rootlu ve game guardianlı bir telefon lazımÇalışıyormu
Özelden mesaj atarmısın banaDün yarıda bıraktım evet hile rahat bir şekilde çalışıyor 2 özelliği var fakat hileyi çalıştırmak için rootlu ve game guardianlı bir telefon lazım![]()