PUBG Mobile HACK - Öncelik Azaltma Yardım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
en son atılan pubg mobile hack de öncelik ayarını düşürdüğümde erişim engellendi hatası alıyorum bunun çözümü için yardım

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Az Önce Arkadaş Çözüyor Sorunu Konulara Bak Hallediyor

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bilgisayarının yöneticisi sen olmadıgından olabilir.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hocam vericeğim makalede cmd ile yapmayı anlatıyor. Kısaca özetlemek gerekirse programın tam yolu ve adını vs. girerek istediğin önceliği verebiliyorsun programa. Buyur

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sen değiştirebiliyormusun görev yönetcisinden
beyler çözümü buldum save priority diye program var onu indirin internetten tamamen güvenli cpu öncelik vermeyi ayarlıyor ve bir kere ayarlıyorsun kurduktan sonra porgramı sonrasında otomatım ayarladıgın cpu da calısıyor istediğin exe ler. indirin deneyin oluyor bizzat çözüm

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
beyler çözümü buldum save priority diye program var onu indirin internetten tamamen güvenli cpu öncelik vermeyi ayarlıyor ve bir kere ayarlıyorsun kurduktan sonra porgramı sonrasında otomatım ayarladıgın cpu da calısıyor istediğin exe ler. indirin deneyin oluyor bizzat çözüm
çok zekisin valla xd bende zaten var kardeş o program cpusunu değişmemize izin vermiyorki cpu yu değişip kaydedelim

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
programı calıstırınca cpuyu degısmek ıcın yöneticiye girip ayrıntılar diyip programa sağ tıklayıp cpu ayarlıcagımızda erişim engellendi hatası geliyor bizim o erişime ihtiyacımız var cpu yu kaydetmeye değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...