ben şöyle yapıyorum oyunu açıyorum lisans yeri gelince biraz bekliyorum 1-2 dakika ardından başlatıyorum hemen başlatınca açılmıyor
Normal veya Level -1Sekmeyi azaltmak için hangi ayarlara almak gerek
Sistemin nedir?ben şöyle yapıyorum oyunu açıyorum lisans yeri gelince biraz bekliyorum 1-2 dakika ardından başlatıyorum hemen başlatınca açılmıyor
Deniyecem teşekkürlerNormal veya Level -1
Post automatically merged:
Sistemin nedir?
windows 8.1 ama siz de deneyin olabilirWindows 7 mi
Windows 10 benimki Windows 7 lerde sıkıntı çıkarabiliyor hilewindows 8.1 ama siz de deneyin olabilir
sistemle alakası yok bence fps normal düzeylere geliyor 1-2 dk bekleyince böylece açılıyor benim düşüncemNormal veya Level -1
Post automatically merged:
Sistemin nedir?
32 bitler sıkıntılıWin7 ultimate 64 bit sorunsuz calistiriorum
Bende hemen açıldığı için sistemi sordumsistemle alakası yok bence fps normal düzeylere geliyor 1-2 dk bekleyince böylece açılıyor benim düşüncem
önceden bende aynısını kullanıyodum gayet güzel ama win7ninde desteği biticek diye biliyorum bu yüzden bende 8.1 geçtimWin7 ultimate 64 bit sorunsuz calistiriorum
Bir şeyi unutmuşum ARKADAŞLAR UMARIM YARARLI BİR BİLGİ OLMUŞTUR!
Hocam aimbot hedefine bağlı hangi ayarda kullanıyorsan.Hocam merhabalar aimbot seviyesini +4 yaparsak ne olur bilgin var mı?
Kafa hocam en iyi şekilde verim almak istiyorum daHocam aimbot hedefine bağlı hangi ayarda kullanıyorsan.
Hocam ben kafa da kullanıyorum normalde ama kafaya kilitlenmiyorHocam aimbot hedefine bağlı hangi ayarda kullanıyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?