- Konuyu başlatan
-
Hocam o hatanın sebebini bilmiyorum bende öyle bir şey olmadığı için üzgünümbenim sistem windows 7 ben sizin gibi herseyi yapiyorum oluyo oynuyom yarim saat gectikten sonra nix calistirmayi durduruldu diyo hile kapaniyo bastan aciyom yarim saat gectikten sonra yenden durduruldu diyo lutfen yardım edin
Fotoğraf atabilirsen daha iyi yardımcı olabilirimyüklenıyor dıyor beklıyorum 2 3 dakka sıstem acılmıyor nedendır acaba
Post automatically merged:
yüklenıyor dıyor beklıyorum 2 3 dakka sıstem acılmıyor nedendır acaba
yüklenıyor dıyor beklıyorum 2 3 dakka sıstem acılmıyor nedendır acaba işletım sıstemı wın 10
Hocam resim simgesi var yazarken üstteresım nasıl yukluyoruz
lobide beklerken calıstırıyorum sarı yazıyla yuklenıyor 1 dakkadan fazla beklersenız end basın bastan calıstırın dıyor
YARDIM YAPABILECEK WARMI ACABA
ben senin yöntemini ve ideo öğreticisini de denedim .. ama artık çalışmıyorHilenin resmini attım çalışıyor. Dediklerimi uygularsan sıkıntı yaşıyacağını düşünmüyorum.
Güncelleme geleceği için çalışmıyor olabilir.ben senin yöntemini ve ideo öğreticisini de denedim .. ama artık çalışmıyor
Dostum denemedim banlanmak istemiyorum açıkçası , fakat Guest hesap açıp bakabilirsin , arada sırada çalışmıyor.suan hıle çalışıyormu herkesde ben sorunsuz gırıyorum hıle çalışıyor ama adamlar gözükmüyor aımbot çalışmıyor ??
Windows 7 miben şöyle yapıyorum oyunu açıyorum lisans yeri gelince biraz bekliyorum 1-2 dakika ardından başlatıyorum hemen başlatınca açılmıyor
Yani hile çalışıyor.suan hıle çalışıyormu herkesde ben sorunsuz gırıyorum hıle çalışıyor ama adamlar gözükmüyor aımbot çalışmıyor ??
hayır ben gırıyorum hıle ıle oyuna sorunsuz ama çalışmıyor ozellıklerı neden acabaDostum denemedim banlanmak istemiyorum açıkçası , fakat Guest hesap açıp bakabilirsin , arada sırada çalışmıyor.
Guest hesap aç baksuan hıle çalışıyormu herkesde ben sorunsuz gırıyorum hıle çalışıyor ama adamlar gözükmüyor aımbot çalışmıyor ??
butun her şeyi aciyon muhayır ben gırıyorum hıle ıle oyuna sorunsuz ama çalışmıyor ozellıklerı neden acaba
Bİlgisayarına reset at , modemine reset at öyle denehayır ben gırıyorum hıle ıle oyuna sorunsuz ama çalışmıyor ozellıklerı neden acaba
benim ki 8.1 gene de sorun oluyor hileden atiyor beniBu arada arkadaşlar windows 7 'ler de bazen sıkıntı olabiliyor.
Bi resim paylaşabilir misin?benim ki 8.1 gene de sorun oluyor hileden atiyor beni
ikisini de denetim olmadi ben deBİlgisayarına reset at , modemine reset at öyle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?