o kafayı çalıştırmadan burda yorum yazıyor niye cevap verelim ki diyenler hata şu: sistem belirtilen yolu bulamadı .. hadi kafanızı çalıştırın o kadar çalışıyorsa bulun çözümünü de burada özür dileyelim ...
Hile gayet güzel fakat 1.oyun sonu oyuna tekrar girince oyunu donduruyor oyun oynanmaz hale geliyor bilginize birde wikend çalışmadı erangel denedim sadece
Hile gayet güzel fakat 1.oyun sonu oyuna tekrar girince oyunu donduruyor oyun oynanmaz hale geliyor bilginize birde wikend çalışmadı erangel denedim sadece
Aimbotu iyi değil 1.5 haftadır kullanıyorum ban yemedim belli etmeden wallhack ile oynayın eşyalar seçeneğini kapalı tutun oyundan atma sorunu çözülür. Hileyi aimbot için kullanıcaksanız hiç kullanmayın ama wh de gayet başarılı bir hile
Aimbotu iyi değil 1.5 haftadır kullanıyorum ban yemedim belli etmeden wallhack ile oynayın eşyalar seçeneğini kapalı tutun oyundan atma sorunu çözülür. Hileyi aimbot için kullanıcaksanız hiç kullanmayın ama wh de gayet başarılı bir hile
everything is working normally, only an error occurs that the wall hack is not identifying the boot and does not identify where they are . Anyone else with this problem?
Hile Çok Güzel Çalışıyor Lakin Deneme Amaçlı 2 Saat Önce HAçtığım Hesap Banlandı. Gerçek Oyuncuları Değil Botları Vurdum 5 6 Tane Sonrada Oyunun Sonunda Ölüyordum Puan Kasmak İçin Ama Öldüm Bu Nasıl Olaki ?