Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
o kafayı çalıştırmadan burda yorum yazıyor niye cevap verelim ki diyenler hata şu: sistem belirtilen yolu bulamadı .. hadi kafanızı çalıştırın o kadar çalışıyorsa bulun çözümünü de burada özür dileyelim ...

Üye
7 HİZMET YILI
How do I open the menu?
pubg mobile hack
Post automatically merged:

How do I open the menu?
pubg mobile hack

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Hile çalışmıyor malesef. Umarım hileyi yapan arkadaşlar güncellerler şu ana kadar kullandığım en iyisiydi şimdi attan inip eşşeğe binmek olmaz :))

Üye
7 HİZMET YILI
Como eu abro o menu?
Hack de celular pubg

How do I open the menu?
pubg mobile hack

Üye
7 HİZMET YILI
Hile gayet güzel fakat 1.oyun sonu oyuna tekrar girince oyunu donduruyor oyun oynanmaz hale geliyor bilginize birde wikend çalışmadı erangel denedim sadece

Üye
7 HİZMET YILI
bende girmiyor 1 dakika bekleyin diyor kalıyor orda napmam lazım

İlk olarak oyunu aç sonra antreman gir orda aç hileyi ve tam ekran iken açma birde oyunu seçtikden
V9Bm3n.png

Sonu vip olanla giriş yapıcaksın bu arada

Üye
7 HİZMET YILI
beyler hile çok iyi çalışıyor çalıştıramayanlar pc ile ilgili sizinki

Üye
7 HİZMET YILI
Beyler lisans gir kısmına birşey yazılmıyor basılmıyor bile oyun görüldüğü gibi arka planda açık ama lütfen önce oyunu aç yazıyor

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
7 HİZMET YILI
hile ekranı geliyor ama fonksiyonlar çalışmıyor f6 basıyorum hiç bişi olmuyor değişen nedeni ne

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Aimbotu iyi değil 1.5 haftadır kullanıyorum ban yemedim belli etmeden wallhack ile oynayın eşyalar seçeneğini kapalı tutun oyundan atma sorunu çözülür. Hileyi aimbot için kullanıcaksanız hiç kullanmayın ama wh de gayet başarılı bir hile

Üye
7 HİZMET YILI
Aimbotu iyi değil 1.5 haftadır kullanıyorum ban yemedim belli etmeden wallhack ile oynayın eşyalar seçeneğini kapalı tutun oyundan atma sorunu çözülür. Hileyi aimbot için kullanıcaksanız hiç kullanmayın ama wh de gayet başarılı bir hile
#1,108
hile ekranı geliyor ama fonksiyonlar çalışmıyor f6 basıyorum hiç bişi olmuyor değişen nedeni ne

Üye
7 HİZMET YILI
everything is working normally, only an error occurs that the wall hack is not identifying the boot and does not identify where they are . Anyone else with this problem?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hey guys this cheat works on win 10 64 bit?

i have error can u help me fix pls

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Hile Çok Güzel Çalışıyor Lakin Deneme Amaçlı 2 Saat Önce HAçtığım Hesap Banlandı. Gerçek Oyuncuları Değil Botları Vurdum 5 6 Tane Sonrada Oyunun Sonunda Ölüyordum Puan Kasmak İçin Ama Öldüm Bu Nasıl Olaki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...