tam ekran açmadan açmaya çalışıyorum zaten ama 1 dk bekleyin yükleiyor diyor açılmıyorTAM EKRANDA ÇALIŞMIYOR HİLE VE BU HİLE ARAPLARIN HİLESİNİN YANINDA ÇOK AZ KALIYOR
karşim hertşeyi uyguluyorum 1dakika yazısı cıkıyo yükleniyo diyo roda kalıyo acılmıyo ekran menü ama oyun acılıyo girio el atıyom ama yazı kalıyoHileyle ilgili sorunu olan cözemeyen hile hakkında sorusu olan varsa yazsın hepsini cevaplicam
Post automatically merged:
buyur sorununu yaz kardeş
HOCAM dediğin şekil yapıyorum oyun açılıyor oyun içinde yükleniyor diyor 1 dk yı geçkin süredir beklerseniz end tuşuna basın kapatın yeniden başlatın yazıyor yapıyorum baştan yine açılmıyor o şeilde kalıyor bu konuda bana acil yardımcı olabilecek varmıkarşim hertşeyi uyguluyorum 1dakika yazısı cıkıyo yükleniyo diyo roda kalıyo acılmıyo ekran menü ama oyun acılıyo girio el atıyom ama yazı kalıyo
HOCAM dediğin şekil yapıyorum oyun açılıyor oyun içinde yükleniyor diyor 1 dk yı geçkin süredir beklerseniz end tuşuna basın kapatın yeniden başlatın yazıyor yapıyorum baştan yine açılmıyor o şeilde kalıyor bu konuda bana acil yardımcı olabilecek varmıbak oyunu aciyorum hiyleyi aciyorum ama done done duruyor acilmiyor oyunu bekleyin yazisi var o da duruyor mesalaa 2 3 saat once calisiyodu simdi acilmiyo
Hileyle ilgili sorunu olan cözemeyen hile hakkında sorusu olan varsa yazsın hepsini cevaplicam
kodu yazdıktan sonra hile açılmıyor her türlü denedim oyunu açıkken denedim kapatım açtıktan sonra denedim hiç bir türlü açılmıyor yardımcı olurmusunHileyle ilgili sorunu olan cözemeyen hile hakkında sorusu olan varsa yazsın hepsini cevaplicam
HOCAM dediğin şekil yapıyorum oyun açılıyor oyun içinde yükleniyor diyor 1 dk yı geçkin süredir beklerseniz end tuşuna basın kapatın yeniden başlatın yazıyor yapıyorum baştan yine açılmıyor o şeilde kalıyor bu konuda bana acil yardımcı olabilecek varmı
Son Birleştirme: Bugün 12:07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?