Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
HOCAM dediğin şekil yapıyorum oyun açılıyor oyun içinde yükleniyor diyor 1 dk yı geçkin süredir beklerseniz end tuşuna basın kapatın yeniden başlatın yazıyor yapıyorum baştan yine açılmıyor o şeilde kalıyor bu konuda bana acil yardımcı olabilecek varmı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
TAM EKRANDA ÇALIŞMIYOR HİLE VE BU HİLE ARAPLARIN HİLESİNİN YANINDA ÇOK AZ KALIYOR

Üye
7 HİZMET YILI
Hileyle ilgili sorunu olan cözemeyen hile hakkında sorusu olan varsa yazsın hepsini cevaplicam
Post automatically merged:

buyur sorununu yaz kardeş
karşim hertşeyi uyguluyorum 1dakika yazısı cıkıyo yükleniyo diyo roda kalıyo acılmıyo ekran menü ama oyun acılıyo girio el atıyom ama yazı kalıyo

Üye
7 HİZMET YILI
karşim hertşeyi uyguluyorum 1dakika yazısı cıkıyo yükleniyo diyo roda kalıyo acılmıyo ekran menü ama oyun acılıyo girio el atıyom ama yazı kalıyo
HOCAM dediğin şekil yapıyorum oyun açılıyor oyun içinde yükleniyor diyor 1 dk yı geçkin süredir beklerseniz end tuşuna basın kapatın yeniden başlatın yazıyor yapıyorum baştan yine açılmıyor o şeilde kalıyor bu konuda bana acil yardımcı olabilecek varmı

bak oyunu aciyorum hiyleyi aciyorum ama done done duruyor acilmiyor oyunu bekleyin yazisi var o da duruyor mesalaa 2 3 saat once calisiyodu simdi acilmiyo

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hileyle ilgili sorunu olan cözemeyen hile hakkında sorusu olan varsa yazsın hepsini cevaplicam

kodu yazdıktan sonra hile açılmıyor her türlü denedim oyunu açıkken denedim kapatım açtıktan sonra denedim hiç bir türlü açılmıyor yardımcı olurmusun

tasciomerfurkan
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
hile güncellemeden sonrası için uygun mudur ? adminler bir bakabilir misiniz ? kullanalım mı yoksa hilenin güncellenmesini mi bekleyelim ?

Üye
7 HİZMET YILI
Son Birleştirme: Bugün 12:07

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hile yeni bakımdan sonra gayet stabile olarak çalışıyor duydugum kadarıyla pcsi ağır olanlara sıkıntı oluyor benim 16 gb ram gtx 1080 oludugu için çok seri fps 60 pat pat akıyor yapanların eline koluna sağlık eğer preminum paket hile çıkarsa almaya talibim mh ekibi size satış da yaptırabilirim =)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyuna başlama sebebimsin... teşekkürler :) :rem::rem::rem::rem::rem:

Üye
7 HİZMET YILI
set your choosing browser as default for 1.then make sure your windows in/can in aero effect unless u will get error msg from cheat..login ur pubg then open the hack.it will direct u to the forum page in which browser u have set on default.login ur forum id then wait it fetch your information to use cheat.then put the key that has been giving.if u do all right the cheat will activated.should not been to hard isnt it?

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oyunun calısmamasına bisey diyemiycem ama kasan cpu %100 90 100lere dayanan arkadaşlara önerim.Görev yöneticisi NİX sağ tık ayrıntılara git r3 le baslayan nix isaretli işleme benzeşmeyi ayarla diyip 2 cpu yu sadece verirseniz kasma biraz düşer.Digeride tencent oyun ayarlarından opengl+ secip girdigimde 1080 de dahi kasma olmadi gayet akici oynuyorum. Ekran kartim geforce 710m gibi dusuk dahi olsa islemcim i5 4200u.

Üye
7 HİZMET YILI
it wont work for me it stay stuck at the yellow line saying to wait for a minute or restart and no matter how many times i restart it wont work

can anyone help with this problem

Üye
8 HİZMET YILI
Son Birleştirme: Bugün 12:07

birader flot yapıp durma be , bilgisi olan gördügü zaman cevap yazıcak işte ..

Üye
7 HİZMET YILI
bende Win7 var 64 lük. 6 gb ram filan 2gb ekran kartı. oyuna giriyom Hileyi açıyom menü filan geliyor ama Aktif olmuyor. Oldugu gibi duruyor. ne radar çalışıyor nede başka bişey. yardımcı olacak varm ı ?

Üye
7 HİZMET YILI
ABİ BEN KODU GİRİP ÇALIŞTIR DİYORUM PAK-A lightweight and safe PUBG Mobile tool hatası veriyor lütfen yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...