Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
ben neden indiremiyorum sayfa hata veriyor link kırık

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
is this safe? what about the no recoil? is it still banned if used?

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
what is my problem bro ? some 1 help
i try run hack but UI not show ! i check task manager its run but not shown cheat table UI
i try insert or some button but still not show
Please help

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar No Recoil lazım bana sByte ile kullanabileceğim. Dword de var ama Bilgisayar özelliklerim düşük olduğu için çok fazla FPS kaybı yaşıyorum sByte de sıkıntı olmuyor. No Recoil hilesi yazılımı filan varsa lütfen alıntı yaparak verebilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aiming with E button isn't working and Q button also ??
Aim button ''LButton'' I suggest you to try
Post automatically merged:

Arkadaşlar No Recoil lazım bana sByte ile kullanabileceğim. Dword de var ama Bilgisayar özelliklerim düşük olduğu için çok fazla FPS kaybı yaşıyorum sByte de sıkıntı olmuyor. No Recoil hilesi yazılımı filan varsa lütfen alıntı yaparak verebilir mi?
No Recoil için Bypass yapmış olman gerek,sonrasında hileler daha kararlı çalışabilir bende de bazıları çalışmıyor aim bile kapanıyor hile bazen bypass denicem bende dikkatli ol lütfen
Post automatically merged:

esp açılmıyor dili çince falan mı yapmak lazım
açılmıyor derken sağ sol yön tuşlarıyla menüyü genişlettin mi?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hsylvia bypass var ama sByte hilesinde no recoil yok farklı hileden kullanmak istemiyorum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hayırlı olsun ban yeme riski yok dimi

Ban riski her hilede var. Bugün çok fazla çatapata girip 200-300 metre mesafede ki adamları Mini-SKS-Karl98-AVM veya otormatik silahlarla no recoilde vurursan banlanırsın tıpkı benim gibi :) ESP modu en sağlıklısı diğer modları açınca bildirim yaparlarsa mutlaka ban yersin yememe şansın yok Pubg yetkilileri işi sıkı tutmaya başladı.

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Best Team Free Hacks Ever <3

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
no recoil acmadıgınız surece ban yemezsınız kolay kolay ıstedıgınız gıbı kullanın dwordu 10 numara 5 yıldız

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ismailykvinnn ekleyin beraber oynayak hem hileyide anlatırım hata falan veriyorsa yardımcı olurum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim yüksek liglerde oldugumdanmıdır bilmiyorum ama nedense her maçta herkes hileli denk geliyor kullandıgımız programdan dolayımıdır böyle çünkü cafede hilesiz girenler var mesela onlara denk gelmiyor eğer böyleyse bu hileyi kullanmamızın bi anlamı kalmıyor hatta aksine zarar bile ediyoz millet sekmeme ucma parasutle hızlı atlama gibi hileleride kullanıyor sorunsuz sekılde paralı oldugundan her turlu ezılıyor oluyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...