je vole dans l espace
Griffin Premium
Adını verirsen beraber oynayabilirizçok teşekkürler sorunsuz çalışıyo ve ilk girdiğimde win geldi 3 defa oynadım 3 ünüde kazandım
Adını verirsen beraber oynayabilirizçok teşekkürler sorunsuz çalışıyo ve ilk girdiğimde win geldi 3 defa oynadım 3 ünüde kazandım
benim win 10 gelmiyor menü ?Hilede hiç sıkıntı yok sorunsuz bir şekilde oynanıyor. Hile menüsü gelmeyenler ise Windows 7 kullandığınızdan dolayıdır, Windows 10'da sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Aim yavaş, sorunlu diyenlerde sizde bir sıkıntı var sanırım Default ta oynuyorum ve müthiş bir şekilde çalışıyor.
Benimde win 10 bendede gelmiyorbenim win 10 gelmiyor menü ?
Oyun başladığı zaman sizi bekleme adasına alıyorlar. O adadayken yönetici olarak çalıştırmayı deneBENDE RELOADİNG ENEMİES POSİTİON.PLEASE WAİT YAZISI KALIYOR AKTİF OLMUYOR Bİ BAKARMISINIZ
Post automatically merged:
Post automatically merged:
ÇALIŞTIRABİİLDİN Mİ
Reis hala olmuyor o sarı yazıda kalıyorOyun başladığı zaman sizi bekleme adasına alıyorlar. O adadayken yönetici olarak çalıştırmayı dene![]()
Reis hala olmuyor o sarı yazıda kalıyor
Aga her şeyi denedim aklına gelebilcek her şeyi yönetici olarak çalıştırdım uyumluluk sorunu gidererek çalıştırdım oyunu alta alarak çalıştırdım oyun içinde açmayı denedim sarı yazı geliyo yükleniyor... diyor ve kalıyo menü gelmiyo win 10 64bitBazen Bende Hile Kapanior ama geri acinca yine oluyor sende hileyi kapatip oyun icinde acmayi dene ancak yönetici ile ac
win 10 64bit
kullaniorum
yok hacı yine kalıyorOyun başladığı zaman sizi bekleme adasına alıyorlar. O adadayken yönetici olarak çalıştırmayı dene![]()