Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beyler aimbot taki leveller ne işe yarıyor bide aimbot çok çok yavaş kayıyor gidiyor hiç bir işime yaramıyor pls HeLp

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oyunun içinde durduk yere kapanıyor göstermemeye başlıyor f6 basıyorum cok bekliyo ama yinede adamların yerini göstermiyo

Üye
7 HİZMET YILI
NEED SOLUTION

After input key "MemoryHackersORG"

Shown error like below :

error.png

Üye
8 HİZMET YILI
Aimbotun leveli nedir ne işe yarıyor beni bi aydınlatır mısınız ? :uwot:

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aimbot sayılar adama kilitlenme hassasiyeti +4 alırsan basılı tutup bıraksan dahi adama tekrar kitliyo Mouse çevirmeye çalışsanda kayıp kitliyo belli süre sonra normale dönüyo bence ideali +2

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
3 gündür kullanıyorum yan hesapta bir sorun olmadı dün gece ana hesapta sinirden açtım Ban yiyen oldumu şuana kadar

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kullanım şeklim esp önemli geri kalanda aim denemelik kullandım ama aimsiz oynamak daha mantıklı geldi uzun menzil oynadığım ıcın belkide suan esp kullanıyorum onuda adamı grunce kıtlenmıyorum oraya doğru takıp edıp ona gore hareket edıyorum.sstem tarafından ban yiyen oldumu onu merak ettim

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende bunu yazacaktım. Kendi kendine kapanıyor. Bazen ilk oyunda bazen 3. veya 4. oyunda. Tam olmadık zamanda kapanıyor birde :D Kalabalığa göre kendime yer seçecem hop gidiyor :D
aynen hacım ya bendede dun 4 oyunda son 15 dar alanda lag gıttı.bı an elım ayağım dolaştı :D admin beyden ufak bir güncelleme lazım sanırsam ellerin dert görmesin :D merak ettiğim diğer konu paralı hilelerde olay nasıl

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oyuna Girene kadar sorun yokta oyunda sarı yazı çıkıyo aa hıle açılmıyo

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba;

Bende ekranda sarı yazı cıkıyor 1 dk bekle acılmassa end e bas amaacılmıyor yazı oyle kalıyor bunun cozumu var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...