Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
pubg v 6 aim bot ayarındaki -3 ıle +3 ne ıse yarıyor bılgın varmı

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
-3 daha iyi galiba
-4 en sonu çünkü
Post automatically merged:

ayrıca ben böyle güzel hile görmedim ellerinize dillerinize gollarınıza sağlık :D

Üye
7 HİZMET YILI
s.aleyküm kardeşim hileyi kullanıyordum . ama suanda windows üzerindeçalısmak üzere tasarlanmadı veya hata içeriyorr. programı özgün yükleme yapın falan diyor. silip tekrar yükledım gene aynı ne yapmam gerekıyir yardımcı olurmusun

Üye
10 HİZMET YILI
ya ben anlatamadım sanırım bir arkdaş demiş ki DrictX C++ güncele demiş benim güncel olmiyan hiç bir sürücüm driverim yok win 10 Pro kulanıyourum i5 7200 8 GB ddr4 ram 2 gb amd R5 M430 en düşük ayarda bile açiyorum sadece menü geliyor ama işlemyor F6 basıyorum maç başindan maç bitimine kadar düşan pozisyonu yükleniyor çıkıyor sadece neden bende çalişmiyr

Üye
7 HİZMET YILI
yetkili arkadaş veya sorun çözebilecek birisi, dosyayı indirip virüs korumasını deaktif ediyorum oraya kadar okey, indirdigim hileyi açıyorum oyunlar sekmesinde pubg'yi başlatıp karekter kısmına kadar bekliyorum sonra hileye dönüp vip olanı seçip yükle diyorum veriler alınıyor kısmında siteye yönlendiriyor üyeligimi giriyorum ve [ sistem belirtilen yolu bulamıyor ] hatasını alıyorum tamam dedikten hemen sonra kapanıyor ayrı ayrı şekillerde deniyorum yine olmuyor verdiği log hatasını yazıyorum.
oluşturdugu log metnin'de ki son hata bu arkadaşlar : [Cum Şub 15 00:04:35 2019] Warning: QIODevice::write (QFile, "C:\Users\BEK?R\AppData\Local\Temp\r0433dbccebe47679db5e76cfe956d52.exe"): device not open ]
rica ediyorum yapıyor iseniz sorunlara çözüm'de üretin bu attıgım 2. yorumdur iyi günler

Üye
7 HİZMET YILI
the input is not a valid base64 string as it contains a non-base 64 character bende bu hatası verıyor

Üye
7 HİZMET YILI
beyler hile menüsü niye açılmıyo bilen yokmu çıldırıcam ya herşeyi yapıyorum home tuşuna basınca menü falan gelmiyo end'e basınca kapatılıyo ama çok değişik yardımcı olurmusunuz?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
4 of my account have be banned permanent 3650.. so im checking why this think happen to me, when i check system32/driver/ent hosts then i hv been planted with another host mean i got 2 hosts.. omg im busted from tecent buddy... so just delete hosts.ics.. the origanal 1 host hv been hiding by loader.. so now no banned save hahahaha just sharing if u hv same problem.. my love xmaze where are u??

Üye
7 HİZMET YILI
4 of my account have be banned permanent 3650.. so im checking why this think happen to me, when i check system32/driver/ent hosts then i hv been planted with another host mean i got 2 hosts.. omg im busted from tecent buddy... so just delete hosts.ics.. the origanal 1 host hv been hiding by loader.. so now no banned save hahahaha just sharing if u hv same problem.. my love xmaze where are u??

you have any video for how doing it

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
you have any video for how doing it
C:\Windows\System32\drivers\etc this is where hosts file is located.. when u load the cheat then hosts file is going to be hidden or myb not, and the loader also inject u with anti banned hosts.. but what happen to me i got another hosts.. mean i got 2 hosts, 1 hosts already inject by loader and the other 1 hosts got extension name file i dont remember myb look like this (hosts.ics) i think, when u open the hosts file in notepad and what u see full with hack detection including pekalogan hack also including inside the list hosts, so what u need to do just delete.. then ok.. hack save, no more banned, if u use this rsthosts_2.0.exe or vpn or host edit what everrrrrrrr also useless u need to check by your self hosts file in located and delete the file, im just sharing base on my experience.. myb this can help for user android and pc, sory no video file hv been delete and bad english.... :brainfree:

Üye
7 HİZMET YILI
ya arkadaşlar artık güncelleyin çalıştır diyoruz lütfen 1 dakika bekleyn hile menüsü gelcek fln demiyor ve menüde gelmiyor bu hata herkez de oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...