Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
hıle nın suan kı net sorunu bır muddet sonra dusmanlar gozukmuyor ekranda 4 dusman var dıyor mesala ama yerını gostermıyor f6 da basınca bı degısme olmuyor ve en buyuk sorun cok kasma yapıyor

Üye
7 HİZMET YILI
dün sorunsuzdu bugün de sorun olmadı ama 1 saat önceye kadar sürekli hile kendini kapıyor açmama rağmen oyunu kapatıyor bu sefer

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
emülatörde çalışıyormu acaba
Post automatically merged:

herşey tamam bütün aşamaları geçiyor lisansını gir diyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bu hile sadece tencent emülatördemi çalışıyor diğer emülatörlerde çalışmıyor

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "cevat36, post: 927023, member: 248695"] this trick is not working only in other emulators where tencent emulator is working [/ QUOTE]
not working anymore. the injection file wont load. after fetching website. exe injection wont show up

Üye
8 HİZMET YILI
1- oyunu aç oyun lobisi gelsin ve pencere modunda dursun
2- MH loaderi aç pubg hackını çalıştır ve oyun penceresine gir hiç bir tuşa basma hile menüsü gelene kadar hile menüsünüde HOME tuşuyla gizleye bilirsin END tuşuylada hileyi komple kapatırsın...
kardesim bende key yazma kismi gelmiyor neden acaba ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hile fixlenmiş diyenler siz oyuna başladığınız zaman easy'e alıp oynayanlarsınız dimi ?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
aim bottaki ++ veya -- ler aim in tahmini aim in zekası yani beyler +++ ya alırsanız adam koşuyorsa önüne doğru ateş eder -- ye alırsanız tam olarak üstüne ateş eder normal e alırsanız adamın gövdesinde herhangi bir yere nisan alır siz kendiniz ayarlarsınız neresıne vuracagınızı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar PAK - A lightweight and safe PUBG Mobile tool diye bir hata ile karşılaşıyorum, MemoryHackersORG u girdikten sonra, nasıl olduysa elektrik gitti geldi böyle oldu, bilgisayarı kapatıp açtım, net frameworku kontrol ettim ama sonuç aynı, yardım eder misiniz ?

Üye silindi 1191729

Ü
Size niye yardım etsinler ki bence hileyide kullanmayın ve bot gibi gidip ölmeye devam edin. Araştırmadan beyninizi kullanmadan yardım istiyorsunuz. Bence siteden uzaklaştırmamaları bile yeterli sizin için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...