Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Sorumun cevabı ? Hepsine cevap geldi ama benimki sorudan veya yardımdan sayılmıyor galiba

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
beyler key yazma kısmı gelmiyor memu emilatörü kullanıyorum ve pencere modunda çalıştırıyorum key yazma kısmı gelmiyor tam ekrandada aynı şekilde
Post automatically merged:

önce oyunu aç diyor halbiki açık help meeee :)

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Buraya bir yorum yazmasam ve teşekkür etmesem kendimi suçlu hissederim hile çok düzgün bir şekilde çalışıyor yapımda ve emeği geçenlere çok teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim!

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Oyunun calısmamasına bisey diyemiycem ama kasan cpu %100 90 100lere dayanan arkadaşlara önerim.Görev yöneticisi NİX sağ tık ayrıntılara git r3 le baslayan nix isaretli işleme benzeşmeyi ayarla diyip 2 cpu yu sadece verirseniz kasma biraz düşer.Digeride tencent oyun ayarlarından opengl+ secip girdigimde 1080 de dahi kasma olmadi gayet akici oynuyorum. Ekran kartim geforce 710m gibi dusuk dahi olsa islemcim i5 4200u.
Sağol reis

İyi insanlar denk gelseydi iyi insanlardık
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hile şuan çalışıyormu

Üye
7 HİZMET YILI
Vietnam sürümünde çalışmıyor. global sürümde sorunsuz çalışıyor vietnam sürümündede radar geliyor ama düşman yerleri felan gözükmüyor. sadece simge gibi duruyor.

Üye
7 HİZMET YILI
usta hile bizde ingilizce olarak sunulmuş sıkıntı değilde Türkçe olsa daha iyi olur sanki

Üye
7 HİZMET YILI
Vietnam sürümünde çalışmıyor. global sürümde sorunsuz çalışıyor vietnam sürümündede radar geliyor ama düşman yerleri felan gözükmüyor. sadece simge gibi duruyor. bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı ?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
usta hile bizde ingilizce olarak sunulmuş sıkıntı değilde Türkçe olsa daha iyi olur sanki
kanka onu senden key istediği zaman altda bayraklar var ordan bizim bayrağımızı seç
Post automatically merged:

Vietnam sürümünde çalışmıyor. global sürümde sorunsuz çalışıyor vietnam sürümündede radar geliyor ama düşman yerleri felan gözükmüyor. sadece simge gibi duruyor. bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı ?
Bende de aynı oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şu an hile aktif değil bilginiz olsun
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Anlaşılan bizim yazılar görünmüyor.
Hayalet yazı yazıyorum galiba
Program sorunsuz çalışıyor sıkıntı yok onda ama yapamadığım seçeneklerde nasıl on veya off yapılıyor o kadar fareyle tıkladığım hâlde hep sabit hangi tuşlarla değiştiriyorsunuz

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hile çalışıyor eyvallah ancak oyun bakımdan çıktı hile güncel mi ?
Bir de oyuna dev bir güncelleme gelecekmiş, hile sahibi okuyordur umarım lütfen hileyi oyundan sonra güncelleyin çünkü severek kullanıyoruz...

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile aktifken nıx yanıt vermedı dıyıp kapatıyor bunun çözümünü bilen varmı

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
yükleye tıklıyorum veriler alınıyor diyor sonra kapanıyor dahada bişi gelmiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...