Çözüldü Pubg Mobile Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba.
Pubg mobile hilesini daha önceden de kullanıyordum fakat bu en son güncelleme ile hiç bir şekilde hile çalışmaz oldu bende. Belki de ben beceremiyorum tam anlayamıyorum durumu. Konuda ki anlatıma göre her şeyi yapıyorum, oyun içinde de menü falan geliyor fakat hiç bir şey çalışmıyor. Ayrıca Adblock falan herhangi bir şey yok. Kaç kere F6 tuşuna basarsam basayım olmuyor. Temp dosyalarını falan da sildim buna %temp% klasörü de dahil. Fakat çalıştıramadım. Windows 10 kullanıyorum. Ayrıca bu işlemleri yaparken Windows Defender kapalı. Yardımcı olabilir misiniz ?

Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
F6 bas.
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
F6 bas.

Çözüm
PAŞA ™
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
loaderi silip tekrar yükle ve antivirus programların varsa kapat loaderi yönetici vaziyette calıştır

Üye
7 HİZMET YILI
Emulatoru kapatıp arka plandan bile..Hileyi yeniden indirip...Oyun lobisine girince hileyi rardan açıp gerekli işlemleri yapınca tarayıcıyı,rar'ı ve gameloop sekmesini kapatmadan eğitime girip dene...
olmaz ise anti tekrardan dene ve bu sefer anti banı kapatıp dene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...