Onaylı Üye
pubg mobile de onaylı üye olunca ban yememe gibi bi durum mu var arkadaşlar ? 1-2 yerde gordum bilgilendirirseniz teşekkürler
ban sistem tarafından mı atanıyor yoksa reportla mı ? şöyle oyuncular rastgele reportlayabiliyor ve sistemde başta algılamadıktan sonra sonradan nasıl algılasın aim bot kullanmadıgın sürecealakası yok kanka istediğin kadar oyna belli edersen ban yersin ister üye ol ister süper üye fark etmez
2 tür ban vardır kankam birisi otoban sistem hileni algılar ve yaptıklarına göre ceza verir biride videolu kanıt banı bu 10 yıl sürer video alıp pubg mobile nin discord hesabına ticket açıyorsun ban yiyorsun böyleceban sistem tarafından mı atanıyor yoksa reportla mı ? şöyle oyuncular rastgele reportlayabiliyor ve sistemde başta algılamadıktan sonra sonradan nasıl algılasın aim bot kullanmadıgın sürece
teşekkürlero konu kesin değil kardeşim dikkat et yinede bildiğim bu
bir kere ban yersen emülatör idni alıp karalisteye yazılıyorsun yeni hesap açınca en ufak riskte oda banlanıyor benim hilesiz 2 RP li çarım ban yedi dikkatli olmanı öneririm2 tür ban vardır kankam birisi otoban sistem hileni algılar ve yaptıklarına göre ceza verir biride videolu kanıt banı bu 10 yıl sürer video alıp pubg mobile nin discord hesabına ticket açıyorsun ban yiyorsun böylece
benim merak ettiğim 3 aylık ban 1 ay a yakın boyunca ban yemıyorsun 1 ayın sonunda banlanıyor hesap2 tür ban vardır kankam birisi otoban sistem hileni algılar ve yaptıklarına göre ceza verir biride videolu kanıt banı bu 10 yıl sürer video alıp pubg mobile nin discord hesabına ticket açıyorsun ban yiyorsun böylece
belli etmessen yemessınpubg mobile de onaylı üye olunca ban yememe gibi bi durum mu var arkadaşlar ? 1-2 yerde gordum bilgilendirirseniz teşekkürler
oyuna girdim 1 el hilesiz oynadım canım sıkıldı birde hileli gireyim dedim hileyi actım menu geldiği an yedim banı dostumantiban sistemın sana otomatık ban atmasını engelliyor bro report yersen ban yersın
Ekli dosyayı görüntüle 43991
Farklı program açıksa onu hile olarak görebiliyor.oyuna girdim 1 el hilesiz oynadım canım sıkıldı birde hileli gireyim dedim hileyi actım menu geldiği an yedim banı dostum
bro ben 2 ay kullandım ban yemedım şansızlık var sızdeoyuna girdim 1 el hilesiz oynadım canım sıkıldı birde hileli gireyim dedim hileyi actım menu geldiği an yedim banı dostum