M
Arkadaşlar iphone 7 cihazım var pubg mobile hilesi yapmam mümkün mü mümkünse yardımcı olabilecek varmı acaba ?
malesef öyle bir şansın yok dostumArkadaşlar iphone 7 cihazım var pbg mobile hilesi yapmam mümkün mü mümkünse yardımcı olabilecek varmı acaba ?
jailbreak derken hocamİphone ' da zor tabi jailbreak işleri bilen varsa çıkar![]()
android cihazlarda yaptığımız rootun ios da ki adı jailbreak dostum aynı root gibi hiçbir farkı yokjailbreak derken hocam
Androidlere root atılıyo diye biliyorum ioslarda da varmı root işlemi.Telde root varsa kolay yaparsın
işine yarayacak ne var burda kardeşim ?işime çok yaradı eyw
anladım teşekkürler detaylı araştırma yapmam gerekiyor sanırım.android cihazlarda yaptığımız rootun ios da ki adı jailbreak dostum aynı root gibi hiçbir farkı yok
iphone cihazlar kara kutu oldukları için biraz zor broArkadaşlar iphone 7 cihazım var pbg mobile hilesi yapmam mümkün mü mümkünse yardımcı olabilecek varmı acaba ?
Teşekkürler kardeşim detaylı araştırmayı yapıcam olmadı tel değiştiricem bıktım çünkü arap hilelerdeniphone cihazlar kara kutu oldukları için biraz zor bro