Duyuru Pubg Mobile Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Oyun güncellendikten sonra dünyanin heryerinde kullanılan profesyonel yaygın hile yazılımcıların bile hilelerini oyun anlayıp ban atabiliyor. Adam sizin için hile gincelleyip yayınlayacağını söyledi iyilik amaçlı. Siz ise adami darlayip duruyonuz. Adam guncelledim diyip atsa canı sıkkın diye siz saçma bir şekilde ban yeseniz bu sefer adamı yerin dibine sokarsınız. Bekleyin adamın kafasını agritmayin ki adam rahat rahat keyfine bakarak yapsın güncellemeyi. Sonra ne sizin ne onun başı ağrısın...

Üye
6 HİZMET YILI
Adam zaten yazdı kardeşim duyuru olarak. Şu an ioz ve ekip arkadaşlarının final haftası. Açıklamayı okuyun adamları darlamayın

Üye
6 HİZMET YILI
Siz Boşuna Saat Gün Vermeyin Olmuyorsa Demekki Bu Defa Saglam Önlem Almışlar Size Karşı . Siz Hariç Her Yerde Çalışıyor Cunku Hile

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
tşk geçiyorlar
Post automatically merged:

ben eve gider gitmez yapcam diyordun simdi ekip arkadasına mı ihtiyac duydun olmayacaksa beklemeyin diyin bizde beklemeyelim hocam

bilmediğiniz konu üzerine yorum yapmak ne kadar kolay değilmi?

Sürekli bir bahane bulunuyor.Güncellemeyi yapamayoruz diyemiyorlar.

Yakında yeni bir sisteme geçilcek diğer private hile kullanımınız devre dışı bırakılacaktır.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Zaten çıkıyorum dün akşamdan beri üyeleri kandırıp kandırıp duruyorsun hile üretemeyen bir hile sitesi kurmuşsunuz haberiniz yok

:) ürettiğimiz hileleri kullanan bunu söylüyor Güle güle tekrar beklemeyiz.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Bugün halledilirse süper olacak hilesiz hiç zevk almıyorum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile şuan herkezde basız şekilde çalışıyor siteye yöneticilerine yüklenmeyin farkında değilsiniz ama bütün herkezde çalışıyor sadece bilgisayarınızda ufaktan temizlik yapmanız gerek

Üye
6 HİZMET YILI
when we can use cheat again

Ioz bro when we can use cheat its been 24 hours

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile şuan herkezde basız şekilde çalışıyor siteye yöneticilerine yüklenmeyin farkında değilsiniz ama bütün herkezde çalışıyor sadece bilgisayarınızda ufaktan temizlik yapmanız gerek
mnogokratno was cleaning my computer from junk and cache , all this is useless ,there is something else hidden ,as they say where's the catch this is

So maybe the game is completely removed from the computer and all files attached to it. subwords usathese and perezagruzite PC !?

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
sabırsızlıkla bekliyorum. izleyici modu espler çalışmıyor. lütfen düzeltmek istiyoruz.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayarın gereksiz dosyalarını tamamen sil youtube gereksiz dosyalara nasıl ulaşılır bunla ilgili videolar var 2 sakikaı almaz bilgisayarına daha önce yüklediğin hilelerin dosyalırnıda sil kalıntıları kalmasın son olarak gameloopu güncelle sonrada oyuna girip hileyi aç çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...