Evet o da olur peki ne kadar güvenilir?Site üzerinden satmayı düşünmüyor musun? Site olarak game satış önerebilirim.
Alıcı kişiye güven olması gerekHocam site vermek yasak mı bilmiyorum fakat, Twitter'da satışlarının çok döndüğünü biliyorum, technopat sosyal adlı bir sitede ikinci el satış yaptıklarını görmüştüm fakat çok görmedim. Onun dışında bir sürü forum var satılık ilanı veren. Onun dışında sahibinden'de satabilirsiniz, gamesatış sitesinden yapabilirsiniz. Klasgame'de vardı fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum. Sahibinden de baya satılıyor ama.
Hesap ismi?twitter baya satan oluyor
Hocam değerinden az söylüyor yainstgram hesapları var aracı ile yaparsan güvenli olur
Discord kullanmamaktayım sen sor eğer alacaksa sana özelden numara atacağım haberleşirizBenim arkadaşım var, kendisi içi dolu bir hesap arıyor bütçeside vardı en son, eğer güven olmazsa diye, numarayla falan wp'den konuşuyorsunuz ama, telefon numarası gerek, eğer satacaksan o alıcı olabilir, eğer almak istiyor mu bilmiyorum ama, onun discord adresini bırakayım, sen konuş. Discord ismi; RedLine#1735
tamam usta bakalımhocam gamesatış var ama aracı kişiye komisyon ödersin yüzdesi var veya face grupları olur fakat direk ilk senci olma olacaksanda karşıdaki kişiden tel no iban daki isim soyisim al ardından telefon konuşması yap ses kaydı al para gönderirken bu para bu hesaba oyun satış nedeniyle gönderilmiştir gibi yazılar yaz işini saglama al ses kaydı çok önemli peşine düş
Nereye güvenelim peki ?ben facede bi grupta 650 liraya satmıştım bi hesap ama tavsiye etmem oraları dolandırıcı dolu çünkü
Nereye güvenelim peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?