Pubg mobile hesabımı satabileceğim güvenilir site önerinizi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Selamü aleyküm kıymetli MemoryHackers üyeleri elim de ederi çok Pubg mobile hesabı bulunmakta bunu güvenli bir şekilde satabileceğim site ,İnstagram adresi ve TikTok hesabı bu üçünden birini bilen biri yardımcı olursa sevinirim lütfen konuya yorum yapmak için yapmayalım tek tek bildireceğim teşekkürler.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Site üzerinden satmayı düşünmüyor musun? Site olarak game satış önerebilirim.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam site vermek yasak mı bilmiyorum fakat, Twitter'da satışlarının çok döndüğünü biliyorum, technopat sosyal adlı bir sitede ikinci el satış yaptıklarını görmüştüm fakat çok görmedim. Onun dışında bir sürü forum var satılık ilanı veren. Onun dışında sahibinden'de satabilirsiniz, gamesatış sitesinden yapabilirsiniz. Klasgame'de vardı fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum. Sahibinden de baya satılıyor ama.

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Site üzerinden satmayı düşünmüyor musun? Site olarak game satış önerebilirim.
Evet o da olur peki ne kadar güvenilir?
Hocam site vermek yasak mı bilmiyorum fakat, Twitter'da satışlarının çok döndüğünü biliyorum, technopat sosyal adlı bir sitede ikinci el satış yaptıklarını görmüştüm fakat çok görmedim. Onun dışında bir sürü forum var satılık ilanı veren. Onun dışında sahibinden'de satabilirsiniz, gamesatış sitesinden yapabilirsiniz. Klasgame'de vardı fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum. Sahibinden de baya satılıyor ama.
Alıcı kişiye güven olması gerek
twitter baya satan oluyor
Hesap ismi?

►ö乙Ꮆü尺ㄥüҜ◄
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Reis İnstagram da Bir Hesap Var (pubghesapsatisinsta) 43,9 Bin Takipçisi Var

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
instgram hesapları var aracı ile yaparsan güvenli olur

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Benim arkadaşım var, kendisi içi dolu bir hesap arıyor bütçeside vardı en son, eğer güven olmazsa diye, numarayla falan wp'den konuşuyorsunuz ama, telefon numarası gerek, eğer satacaksan o alıcı olabilir, eğer almak istiyor mu bilmiyorum ama, onun discord adresini bırakayım, sen konuş. Discord ismi; RedLine#1735

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Benim arkadaşım var, kendisi içi dolu bir hesap arıyor bütçeside vardı en son, eğer güven olmazsa diye, numarayla falan wp'den konuşuyorsunuz ama, telefon numarası gerek, eğer satacaksan o alıcı olabilir, eğer almak istiyor mu bilmiyorum ama, onun discord adresini bırakayım, sen konuş. Discord ismi; RedLine#1735
Discord kullanmamaktayım sen sor eğer alacaksa sana özelden numara atacağım haberleşiriz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
benim arkadaşım hesab arıyordu b, soriyim okey derse anlaşırsanız bişeyler yaparsınız

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim eskiden playstation hesabım vardı. İçinde oyun vardı dijital diye direk hesabı satmak zorunda kaldım. Sahibinden de satmıştım ilan koymuştum. Oyun hesapları o sitede satılabiliyor yani aklında bulunsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
KlasGame bu siteden satış yapabilirsin zamanında mobil oynarken ben burdan satıyodum hesapları

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam gamesatış var ama aracı kişiye komisyon ödersin yüzdesi var veya face grupları olur fakat direk ilk senci olma olacaksanda karşıdaki kişiden tel no iban daki isim soyisim al ardından telefon konuşması yap ses kaydı al para gönderirken bu para bu hesaba oyun satış nedeniyle gönderilmiştir gibi yazılar yaz işini saglama al ses kaydı çok önemli peşine düş

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
hocam gamesatış var ama aracı kişiye komisyon ödersin yüzdesi var veya face grupları olur fakat direk ilk senci olma olacaksanda karşıdaki kişiden tel no iban daki isim soyisim al ardından telefon konuşması yap ses kaydı al para gönderirken bu para bu hesaba oyun satış nedeniyle gönderilmiştir gibi yazılar yaz işini saglama al ses kaydı çok önemli peşine düş
tamam usta bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben facede bi grupta 650 liraya satmıştım bi hesap ama tavsiye etmem oraları dolandırıcı dolu çünkü

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
instagramda satabilirsin sayfalara girip gamesatısda vardı sanırsam twitter v.s

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben geçenlerde Apex Legends oyununda 300TL değerinde bir Account aldım kişi ile önce telefon ile görüşüp detaylı bilgi aldım sonra parasını gönderip işlemi tamamladık. Sahibinden com aracılığı ile ilanı görüp telefon ile görüşme sağladık.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Güvenmek biraz riskli en iyi çözümü ilk parayı alıp sona hesabı vermek onunda haricinde yapcak çok bişiy yok o konuda güvenemezsin kimseye.. başıma daha öne güven yüzünden 2-3 kez dolandırılma olayı oldu, tabi hepsini ipe ipe geri aldım ama uğraşmak gerekiyor..
Post automatically merged:

Nereye güvenelim peki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...