Pubg mobile hesap fiyatları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam. Sitedeki hile ile rank kasıyorumda hesaplar ne kadara gidiyor satış yapmak ıcın kasmak ıstıyorum mesela as otoritesi veya as ustası fatih felan kaça gider?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam. Sitedeki hile ile rank kasıyorumda hesaplar ne kadara gidiyor satış yapmak ıcın kasmak ıstıyorum mesela as otoritesi veya as ustası fatih felan kaça gider?
knk pubg de genel fiyatlandırma sahip olduğun itemler ile belirleniyor tabiki bir ücret yok serbest pazar ama itemlerin iyiyse 2 k dan başlar

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla rank hesaplar boş ise yeni kurulmuş ise para etmiyor. Eski bide içi dolu hesaplar para ediyor. Şimdi herkes rank kasabilidiği için satın alacaklarını sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Emülatör de sıkıntı yaşadığım için ortalama kasılmış(taç-as) hesapları alıp başlangıç hesap olarak 40-50 ₺den satıyorum eğer kendim kasabilsem güzel gelir elde ederdim.
Onun dışında rank boost yapabilirsiniz başkalarının hesaplarını ücret karşılığı as a kasabilirsiniz.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sadece fatih veya as yapmak yetmez kimse boş hesaba para vermez bile

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Skin yoksa sadece rankini satiyorsun hesabin oda fazla para etmez kanka ugrasma bence

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
fatihte yapsan alıcısı çıkmaz çünkü forumdaki hileyle zaten bedavadan rank kasılabiliyor amma içinde çok önemli itemler eşyalar felan varsa ozaman işler değişir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
eğer skin vs yoksa sadece rank kasıp satmak mantıksız satsan bile karşılığını alacağını sanmıyorum

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bu oyunda rankın pek de değeri yok insanlar hesabın skinlerine bakıyorlar kuzenim 2-3k arasında hesaplar satıp alıyordu sürekli kimisinde rank oynanmamış bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...