21 Kas 2019 #1 Ponchick P Onaylı Üye Katılım 6 Kas 2017 Mesajlar 98 Tepki puanı 7 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Pubg Mobile 2 haftatır ban yiyorum guestte yedim fake facebook hesabı açtım ona girerken tel numarası istiyor telefonum yok twitterdan açmıştım hesap oda numara istiyor yeni hesap açsam o numara şeysi gitmiiyor
Pubg Mobile 2 haftatır ban yiyorum guestte yedim fake facebook hesabı açtım ona girerken tel numarası istiyor telefonum yok twitterdan açmıştım hesap oda numara istiyor yeni hesap açsam o numara şeysi gitmiiyor
21 Kas 2019 #2 betül gündüz B Üye Katılım 24 Tem 2019 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 26 6 HİZMET YILI BENIM BUGUN 2 HESABIM DA BAN YEDI, SADECE GORME KULLANDIGIM HALDE Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Kas 2019 #3 hojjat.farzin.pubg H Üye Katılım 29 Ağu 2019 Mesajlar 10 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 27 6 HİZMET YILI betül gündüz' Alıntı: BENIM BUGUN 2 HESABIM DA BAN YEDI, SADECE GORME KULLANDIGIM HALDE Genişletmek için tıklayın ... me too! but for 3 months Oyla 0 Olumsuz oyla
betül gündüz' Alıntı: BENIM BUGUN 2 HESABIM DA BAN YEDI, SADECE GORME KULLANDIGIM HALDE Genişletmek için tıklayın ... me too! but for 3 months