Pubg mobilede hile açıyorum sadece görüş hilesi diğer ban attıracak hileler kullanmıyordum ama ne hikmetse belli ettirmeme rağmen arkadaşım 1 hafta ben 2 3 ay yiyorum ne yapmam lazım bi çözümü var mı ?
Gamelooptan giriyorumgameloop mu kullanıyorsun smartgaga mı
kardeş daha hiç ban attırmayan hile geliştirelemedi biliyormusun er yada geç o ban gelecek ve emeklerin çöp olacak o yüzden sen herşeyi ac ve kullan 1 hafta'da ban ye cunku ne kadar özenirsen özen sen o banı yiceksin ve emeklerin çöp olacak deymez yapma emeklerine yazıkPubg mobilede hile açıyorum sadece görüş hilesi diğer ban attıracak hileler kullanmıyordum ama ne hikmetse belli ettirmeme rağmen arkadaşım 1 hafta ben 2 3 ay yiyorum ne yapmam lazım bi çözümü var mı ?
hileler her zaman güvenli değildir güncel olması gerekiyor dosyalardan bulunailiyorPubg mobilede hile açıyorum sadece görüş hilesi diğer ban attıracak hileler kullanmıyordum ama ne hikmetse belli ettirmeme rağmen arkadaşım 1 hafta ben 2 3 ay yiyorum ne yapmam lazım bi çözümü var mı ?
kanka sen 2/3 ay yiyirmussun ben 10 yıl yedim 10 yıll 2030 a kadarPubg mobilede hile açıyorum sadece görüş hilesi diğer ban attıracak hileler kullanmıyordum ama ne hikmetse belli ettirmeme rağmen arkadaşım 1 hafta ben 2 3 ay yiyorum ne yapmam lazım bi çözümü var mı ?
dediğim gibi sistemden yakalıyorlarGamelooptan giriyorum
biliyorum zaten riskli olduğunu yeni hesap açıyorum o yüzden 22 level platine kadar rahat çıkardım sonra böyle olmaya başladı daha bronzdan çıkmadan ban yiyorumBu işin riski var kabul edeceksin
bildiğin ya da kullandığın bypass var mıdır acaba ?bypass yap