Pubg Mobile Hile 2 3 ay ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kardeş daha hiç ban attırmayan hile geliştirelemedi biliyormusun er yada geç o ban gelecek ve emeklerin çöp olacak o yüzden sen herşeyi ac ve kullan 1 hafta'da ban ye cunku ne kadar özenirsen özen sen o banı yiceksin ve emeklerin çöp olacak deymez yapma emeklerine yazık
valla öyle doğruda fazla dozunu kaçırmadan yapmak istiyordum ama artık girceğimide düşünmüyorum oyuna baydı valla bari 1 hafta yesem yani 2 3 ay yiyorum

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
merak etme aimbot ban riskli olan yeri açmıyorum her zaman izleme veya item açıyorum ve şu şüpheli skor ne işe yarıyor çözemedim
DAHA ÖNCE 4SEZON KULLANDIM BAN YEMEDİM O ÇHARIDA SATTIM ŞİMDİ MENÜ NE BİLMİYORUM BİZDE AİM BOT BAN VERİYORDU ODA 3 AY DEĞİL 10 YIL :d

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile 100% güvenilir değil zaten ama direkt ban atmıyor diye biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Pubg mobilede hile açıyorum sadece görüş hilesi diğer ban attıracak hileler kullanmıyordum ama ne hikmetse belli ettirmeme rağmen arkadaşım 1 hafta ben 2 3 ay yiyorum ne yapmam lazım bi çözümü var mı ?
başka sitelerden aldığın hileler yakalanıyor buradaki hileyi kullan ban yemessin sadece esp açarsan çok da belli etme ama

Üye
6 HİZMET YILI
Bunun bir çözümü olduğunu sanmıyorum her program gibi gamloopda kendi çapında hile koruma sistemi geliştirmiş sana tavsiyem başka hile kullan yada hile kullanma.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çok belli ediyorsundur ondan olabilir
arkadaşım hile kullanmıyor ben kullanıyorum 11 kill aldı ban yedi direkt sunucu bağlantı kesildi yaptı
Post automatically merged:

Daha az belli etmeye çalış
daha ne kadar belli etmeyebilirim adam bana sıkınca ben dönüp vuruyorum yani arkadaşım yedi sunucu bağlantı kesildi yaptı sonra tekrar girebildi 5 saat sorna açılacaktı hile kullanmıyor hemde arkadaş

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşım hile kullanmıyor ben kullanıyorum 11 kill aldı ban yedi direkt sunucu bağlantı kesildi yaptı

daha ne kadar belli etmeyebilirim adam bana sıkınca ben dönüp vuruyorum yani arkadaşım yedi sunucu bağlantı kesildi yaptı sonra tekrar girebildi 5 saat sorna açılacaktı hile kullanmıyor hemde arkadaş
Şöyle düşün sen adamın yerini söylüyorsan ve o direkt dönüp vuruyorsa çok reporttan yiyebilir overwach gibi düşün ama yinede net bir sonuç değildir tabikide

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bypass yaparsan yakalanmazsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bypass yaparsan yakalanmazsın
kanka bypass varsa verebilir misin özelden ben bulamadım

Şöyle düşün sen adamın yerini söylüyorsan ve o direkt dönüp vuruyorsa çok reporttan yiyebilir overwach gibi düşün ama yinede net bir sonuç değildir tabikide
yok söylemiyorum hiç kendi kendine adamı buluyor vuruyor hilede kullanmıyor bence report atıyorlar o yüzden haklı olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gameloop sil yükle ve dosyayı yönetici olarak başlat olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yada fazla abartıyorsundur 20 30 kil her mac alırsan dıkkate alıyırlar

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
You gotta contact the PUBG Support Team so that they can help you, I guess no one can get your account back but them. It's maybe also some files on your PC were detected as cheats, some old cheating stuff or something. You gotta clean your PC and make sure to scan it before logging in again.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...