- Konuyu başlatan
-
valla öyle doğruda fazla dozunu kaçırmadan yapmak istiyordum ama artık girceğimide düşünmüyorum oyuna baydı valla bari 1 hafta yesem yani 2 3 ay yiyorumkardeş daha hiç ban attırmayan hile geliştirelemedi biliyormusun er yada geç o ban gelecek ve emeklerin çöp olacak o yüzden sen herşeyi ac ve kullan 1 hafta'da ban ye cunku ne kadar özenirsen özen sen o banı yiceksin ve emeklerin çöp olacak deymez yapma emeklerine yazık
merak etme aimbot ban riskli olan yeri açmıyorum her zaman izleme veya item açıyorum ve şu şüpheli skor ne işe yarıyor çözemedimAİM BOT KULLANMA SADECE İZLE YETERLİ O KADAR DA KOLSUZ OLMA
DAHA ÖNCE 4SEZON KULLANDIM BAN YEMEDİM O ÇHARIDA SATTIM ŞİMDİ MENÜ NE BİLMİYORUM BİZDE AİM BOT BAN VERİYORDU ODA 3 AY DEĞİL 10 YIL :dmerak etme aimbot ban riskli olan yeri açmıyorum her zaman izleme veya item açıyorum ve şu şüpheli skor ne işe yarıyor çözemedim
direkt değil zaten 2 veya 3 maçta ban yiyorum 6 7 kill alsam bile ban yiyorum 1. olamadanHile 100% güvenilir değil zaten ama direkt ban atmıyor diye biliyorum
başka sitelerden aldığın hileler yakalanıyor buradaki hileyi kullan ban yemessin sadece esp açarsan çok da belli etme amaPubg mobilede hile açıyorum sadece görüş hilesi diğer ban attıracak hileler kullanmıyordum ama ne hikmetse belli ettirmeme rağmen arkadaşım 1 hafta ben 2 3 ay yiyorum ne yapmam lazım bi çözümü var mı ?
arkadaşım hile kullanmıyor ben kullanıyorum 11 kill aldı ban yedi direkt sunucu bağlantı kesildi yaptıçok belli ediyorsundur ondan olabilir
daha ne kadar belli etmeyebilirim adam bana sıkınca ben dönüp vuruyorum yani arkadaşım yedi sunucu bağlantı kesildi yaptı sonra tekrar girebildi 5 saat sorna açılacaktı hile kullanmıyor hemde arkadaşDaha az belli etmeye çalış
Şöyle düşün sen adamın yerini söylüyorsan ve o direkt dönüp vuruyorsa çok reporttan yiyebilir overwach gibi düşün ama yinede net bir sonuç değildir tabikidearkadaşım hile kullanmıyor ben kullanıyorum 11 kill aldı ban yedi direkt sunucu bağlantı kesildi yaptı
Post automatically merged:
daha ne kadar belli etmeyebilirim adam bana sıkınca ben dönüp vuruyorum yani arkadaşım yedi sunucu bağlantı kesildi yaptı sonra tekrar girebildi 5 saat sorna açılacaktı hile kullanmıyor hemde arkadaş
kanka bypass varsa verebilir misin özelden ben bulamadımBypass yaparsan yakalanmazsın
yok söylemiyorum hiç kendi kendine adamı buluyor vuruyor hilede kullanmıyor bence report atıyorlar o yüzden haklı olabilirsinŞöyle düşün sen adamın yerini söylüyorsan ve o direkt dönüp vuruyorsa çok reporttan yiyebilir overwach gibi düşün ama yinede net bir sonuç değildir tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?