Çözüldü Pubg mobile hile açılmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Beyler hıleyı acıyorum oyuna gırıyorum. Enter basiyorum ama hile acilmiyor sorun nedir bileniniz var mi

Çözüm
[ER] - Enter bastıktan sonra menüyü göremiyorum.
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

3.png
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hileyi açma konusunda bir hata yapmış olabilirsin,windows defenderı ve güvenlik duvarını kapatmayı dene veya clienti silip tekrar yükle

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
[ER] - Enter bastıktan sonra menüyü göremiyorum.
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.

3.png

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...