Çözüldü PUBG Mobile hile açılmasına rağmen özellikler çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xqw

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dwort vıb R3 (0.18) (anti-ban) v2.8.1 hile kuruluyor problem yok ama hilenin özellikleri çalışmıyor neden olabilir? Sistemim Windows 10 X64 Bit BIOS'ta sucure Boot kapalı.

Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Oyun içinde F6 bas.

xqw

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
evet hatta reklam engelleyicileride kaldırdım tarayıcıdan yine olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aynısı arkadaşımın başına geldi onun sorununu emülatörünü sildirip yeniden yükleterek çözdük, istersen dene ama tam olarak derdine derman olur mu onun garantisini veremem :(

xqw

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
windows deffender hepsini onayladım engellettirmedim
Post automatically merged:

gameloop emilatör kullanıyorum varmı başka hilenin çalıştığı bir emilatör bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Turn off your windows defender or your antivirus. Then restart your PC again and turn off your anti virus or windows defender if it on. Then launch the hack with the game open in the lobby.

Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aynı durum bende de mevcut bütün her seyi kapattım fakat Açılıyor ama özellikler calısmıyor. Sildim tekrar kuruyorum suan bakalım duzlecek mı .

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dwort vıb r3 (0.18) (anti-ban) v2.8.1 hile kuruluyor problem yok ama hilenin özellikleri çalışmıyor neden olabilir...........? sistemim windows 10 x64 bit bios ta sucure boot kapalı
dwort vıb r3 (0.18) (anti-ban) v2.8.1 hile kuruluyor problem yok ama hilenin özellikleri çalışmıyor neden olabilir...........? sistemim windows 10 x64 bit bios ta sucure boot kapalı
PUBG HACK DOSYASINI SİL,PCYE RESET AT VE MH UI 'DEN YENİDEN İNDİR ,ÖZELLİKLER GERİ GELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ! BU ARADA PC'DEN GERÇEK ZAMANLI KORUMAYI MUTLAKA KONTROL ET,AÇIKSA KAPAT,İYİ FORUMLAR..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...