Ramiz Dayı
Onaylı Üye
Bildiğiniz gibi pubgde dword team tarafından hile yapılmıştır fakat aero moddayım ama hileyi akttif ediyorum fakat oyun içinde insert tuşuna basınca menü falan gelmiyor
İlk açışım bide emülator farklı noxplayerDaha önce geliyormuydu da şimdi gelmiyor yoksa ilk açışında mı gelmedi ona göre yardımcı oliyim
tencent değil emulator noxplayerDostum Pubg Nin Hackini İnject ederken Tencent Games Den Girdiysen ekranı Küçük Ekrandayken İnject et Hileni Bide Öyle dene eyer zaten Öyle Yapıyorsan Güvenlik Duvarını Aç kapa Ve Virüs Programlarında
Tencent a geç O Sıkıntıyı Almazsınİlk açışım bide emülator farklı noxplayer
Post automatically merged:
tencent değil emulator noxplayer
Tencent İndirmiyor hata Veriyor daha dogrusu gamelopda %25de kalıyoTencent a geç O Sıkıntıyı Almazsın
Hocam Hile Tencent Üzerine Yapıldı diye Biliyorum Yani Onu Yapmak Zor Hatayı Alıyorsan:Tencent İndirmiyor hata Veriyor daha dogrusu gamelopda %25de kalıyo
Post automatically merged:
Usta şuanda hile noxplayeri görmüyor direk gameloopa bağlanıyor exe başlangıcını deiştirebilirmiyim
teşekkürler denicemHocam Hile Tencent Üzerine Yapıldı diye Biliyorum Yani Onu Yapmak Zor Hatayı Alıyorsan:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dostum bu game loopla tencent aynı dimi yanlışlık olmasındaHocam Hile Tencent Üzerine Yapıldı diye Biliyorum Yani Onu Yapmak Zor Hatayı Alıyorsan:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yine aynı sorunHocam Hile Tencent Üzerine Yapıldı diye Biliyorum Yani Onu Yapmak Zor Hatayı Alıyorsan:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
fn tuşum yok klavyedefn tuşuna basarsk inserte bas