9 Ağu 2020 #1 iba234455 I Üye Katılım 18 Eki 2019 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 Yaş 28 6 HİZMET YILI selamun aleykum Pubg mobile hilesinde hileyi ekrandan gönderme tuşu hangisi ve aim için yada genel olarak ben şu şekilde kullanıyorum rahat etmek adına görüntü aim vs tavsiye verebilcek var mı özellikle aim dağa taşa gidiyo
selamun aleykum Pubg mobile hilesinde hileyi ekrandan gönderme tuşu hangisi ve aim için yada genel olarak ben şu şekilde kullanıyorum rahat etmek adına görüntü aim vs tavsiye verebilcek var mı özellikle aim dağa taşa gidiyo
10 Ağu 2020 #2 dusunce21 Seçkin Üye Katılım 22 Mar 2019 Mesajlar 371 Tepki puanı 11 Ödüller 7 Yaş 31 7 HİZMET YILI kanka videolarda genelde bu tür bilgileri veriyor ama ayarlarda kontrol kısmından ayarlayabiliyorsn diye biliyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
kanka videolarda genelde bu tür bilgileri veriyor ama ayarlarda kontrol kısmından ayarlayabiliyorsn diye biliyorum
10 Ağu 2020 #3 spiwner S Üye Katılım 10 Ağu 2020 Mesajlar 46 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Yaş 26 5 HİZMET YILI hileyi ekrana gönderme tuşu hileden hileye değişiyor hilenin ismini internete yaz ve kullanım videolarını izle yardımcı olucaktır Oyla 0 Olumsuz oyla
hileyi ekrana gönderme tuşu hileden hileye değişiyor hilenin ismini internete yaz ve kullanım videolarını izle yardımcı olucaktır