pubg mobile hile aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar mobilde bildimiz gibi her oyunda hile denk geliyor artık adamlara bakıoz full hesap 2. sezondan beri açık hesaplar ve ban yemiyorlar bildiniz mobil hile varmı bypass filan araplardan çok türklerde oluyor eminim bilen eden var bi yardımcı olunda bizde kullanalım

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
oyunun b""u çıktı iyice zaten hilesi kimin iyise o kazanıyor bilek le fln alakası kalmadı

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
forumdakı pubg mobile hilesini kullanmanı tavsiye ederim . Çoğu hileler de virüs vs riski oluyor forumdakı pubg mobile hilesi çalışır durumda int aimbot vs açamadığın sürece ban yemezsin konu linki anasayfanin sağında var iyi forumlar.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
forumdakı pubg mobile hilesini kullanmanı tavsiye ederim . Çoğu hileler de virüs vs riski oluyor forumdakı pubg mobile hilesi çalışır durumda int aimbot vs açamadığın sürece ban yemezsin konu linki anasayfanin sağında var iyi forumlar.
emülatör demedim ben
Post automatically merged:

emülatör demedim ben
ayrıca forumdakı hilede güvenli değil birsürü kişi ban yedi bende dahil aim açmadan hileler aimle filan tespit edilmiyor bunu öğrenin sadece no recoil magic bullet tespit edilir gerisi incelenirse esp tek açsan bile ban yiyorsun hilenin kalıntıları sayesinde dwordun hile kalıntısını pubg lite anında tespit ediyor misal oyuna dai giremiyorsun mobilede o hile koruması gelse anında ban yersiniz hileyi açmasanız bile dword eskisi gibi güvenli değil sana tavsiyem

Üye
7 HİZMET YILI
beyler hile bende bozuk çalışıyor adam dibime girince esp devreye giriyor bide zıplama hilesi yok no recoil falan demissiniz ama forumdaki hilede oda yok üstelik pubg mobile dword hack sayfasına girdiğim zaman adam akıllı açıklamamışlar bile hilede baya bi fonksiyon var ancak hiçbiri açıklanmamış

Üye
6 HİZMET YILI
memory hilesinden başka hile kullanmanızı önermem zira dördüncü hesabı açtım ilki 10 yıl diğer ikisi 4 ay ban yedim. Magic bullet kullandım 10 kili geçmemeye çalıştım,fazla belli olmasın diye magic bulleti her zaman kullanmadım ,ama bir hafta sonra banladım özellikle hafta sonu ban dalgası oluyor,yeni hesapta ilk maçta adamlar inadına hileyi gösteriyor biz esp de bile korkuyoruz .

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
emülatör demedim ben
Post automatically merged:

ayrıca forumdakı hilede güvenli değil birsürü kişi ban yedi bende dahil aim açmadan hileler aimle filan tespit edilmiyor bunu öğrenin sadece no recoil magic bullet tespit edilir gerisi incelenirse esp tek açsan bile ban yiyorsun hilenin kalıntıları sayesinde dwordun hile kalıntısını pubg lite anında tespit ediyor misal oyuna dai giremiyorsun mobilede o hile koruması gelse anında ban yersiniz hileyi açmasanız bile dword eskisi gibi güvenli değil sana tavsiyem
Mobil için açacağın hile kullanışlı olmaz gameguradian ile açarsın oda kısa sürede fix veya ban yedirir . piyasada ban yedirmeyen hile yoktur dwordun yapabıleceği birşey değil bu hiç ban yemeyen adam da var 1-2 kullanımda ban yiyende. misal cs go da forumdakı hile ile ben bayadır oynuyorum rekabetçi vs vs bir sorun yok forumdakı hileler temiz ve piyasada ücretsiz olarak bulunabilecek en iyi hileler. kullanıp kullanmamak sana kalmış android de ban yedirmeyen hile bulamazsın bu konuda eminim ama.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ban yedirmeyen hile bir nirvanadır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...