Çözüldü pubg mobıle hıle ban??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hıle fıx mı yedı bugun 2 oldu ban attı?başka banlanan var m??

Çözüm
Çok basit bir yolu var hile kullanmayın emeğinizle oynayın :) karşı taraf da bir yerden sonra sıkılacak hileden emin olabilirsiniz.

Ancak hilesiz oyun olmaz !! OLAMAZ!!
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Bende Sabah 04:40 gibi ban yedim banım 2 şubat 2020'de açılacakmış ? yok mu bunun daha bi erken açılması ....
NOT: AİMBOT kullanmadım asla ve 10 oyundan sadece 2 tanesini kazanıyorum genelde bilerek...
YARDIM PLS.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ban açma gibi bir şey yoktur fakat hilenin ban atması ilginç sadece izleme açtıysanız ban yememeniz gerekirdi

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaslar bugün 2 kere ban yedim farklı hesaplarımdan . birşeyler olmalı. lütfen yardım ...
Post automatically merged:

Merhaba Arkadaşlar Bende Sabah 04:40 gibi ban yedim banım 2 şubat 2020'de açılacakmış ? yok mu bunun daha bi erken açılması ....
NOT: AİMBOT kullanmadım asla ve 10 oyundan sadece 2 tanesini kazanıyorum genelde bilerek...
YARDIM PLS.
bende aynı durumdayım kardes. lütfen bir çare bulalım. kontrol edelim. gitti güzelim hesabım
Post automatically merged:

Ban açma gibi bir şey yoktur fakat hilenin ban atması ilginç sadece izleme açtıysanız ban yememeniz gerekirdi
ben sadece izleme kullanıyorum . bir çare bulursanız haber verin lütfen .

Son düzenleme:
Coder
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Unutma hileyle illa ban yiyeceksin! Ama az özellik açıp dikkatli olursan sadece süreni arttırabilirsin.

Üye
6 HİZMET YILI
Bende 3 aylık ban yedim itiraz ettim sildim yeniden kurdum yine kalkmadı bir çare bulursanız banada haber verin

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çok basit bir yolu var hile kullanmayın emeğinizle oynayın :) karşı taraf da bir yerden sonra sıkılacak hileden emin olabilirsiniz.

Ancak hilesiz oyun olmaz !! OLAMAZ!!

Çözüm
Üye
6 HİZMET YILI
3 ay yıyen bır ben degılmısım demek kı sıralamam ılk 200 arasında fatıh olmama 120 puan kalmıstı hıle menusu acıktı ama hersey kapalıydı sadece ses kastım ve oyuncuların nereye atladıgına bakıp sılah buldum daldım 2 dk sonra verı degısımı dedı attı. e posta attım bakalım ne zaman cevap gelırse artık

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oyun içerisinde rakip oyuncular tarafından atılan raporlar ban yeme olasılığınızı artırır.Hileyi kullanırken rakiplerinize belli etmemeye çalışın.Konu #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...