Pubg mobile hile bot oldugu gozuksun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Pubg mobile hile bot oldugu gozuksun onun hılesını ekleyın

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Oyun ağzına kadar hileyle dolu. Siste bile her yerden mermi yiyorum. Allahtan botlarda hile yok onlarda da olsa halimiz ne olurdu :D

Üye
8 HİZMET YILI
Pubg mobile için hileyi nerden indiriyoruz link atabilirmisiniz

Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi kurdum ama hile aktif olunca ekran siyah oluyor oyun acık ama bişe göremiyorum bilen birisi varsa yardım edebilirmi

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hileler belli saatlerde geliyolar. solo sabah 10 ile öğlen 2 arası, duo sabah 8 öğlen 4 arası, bir tane bile hileye denk gelmiyorum solo fatih, duo asım, squadda as. ama squadı bilemiyceğim.
moruk bizim tayfa sabah 8 akşam 3 oyundayız full hileyiz squad oynuyoz buda benden olsun :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Emin olun bizim hile çok normal kalıyor adamların yanın da. Geçen arkadaşlarla oynarken (Hile bir tek ben de açık) bir grup geldi. Adamlar duvar arkası vuruyorlar yetmedi. Ulaşamıcağın çatılara atlıyorlar, işin ilgiç yanı ben 1 kişi düşürdüm diğer arkadaşlarım onları öldürdü. :) O da onların hilesinin takılmasına ya da kullanamadıkları için oldu sanırım. Örnek olarak bir arkadaşımı kıstırdı birisi sanırım zıplama ayarını yüksek yapmış zıpladı havada iken takılı kaldı bizimkide taradı öldü :)

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Emin olun bizim hile çok normal kalıyor adamların yanın da. Geçen arkadaşlarla oynarken (Hile bir tek ben de açık) bir grup geldi. Adamlar duvar arkası vuruyorlar yetmedi. Ulaşamıcağın çatılara atlıyorlar, işin ilgiç yanı ben 1 kişi düşürdüm diğer arkadaşlarım onları öldürdü. :) O da onların hilesinin takılmasına ya da kullanamadıkları için oldu sanırım. Örnek olarak bir arkadaşımı kıstırdı birisi sanırım zıplama ayarını yüksek yapmış zıpladı havada iken takılı kaldı bizimkide taradı öldü :)
Çok uçmak ve zıplamak istiyen varsa fortnite felan oynasınlar oyun amacı dışına çıkıyor. Daha dün biride arabayla üstümden uçuyordu diğerleride yukardan sıkıyor, fantaziye bak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...